Membri ai clanului Domnu, ridicaţi de mascaţi. Aceştia sunt suspectaţi într-un dosar de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descins la mai multe adrese, în căutarea membrilor unei grupări infracţionale FOTO Adevărul
Poliţiştii au descins la mai multe adrese, în căutarea membrilor unei grupări infracţionale FOTO Adevărul

Clanul Domnu a fost vizat, marţi dimineaţă, de mai multe percheziţii care au avut loc în Capitală într-un caz de tentativă de omor împotriva a doi bărbaţi, tată şi fiu. Nouă persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare au precizat că în urma percheziţiilor care au avut loc în această dimineaţă, nouă persoane au fost duse la audieri, patru dintre acestea având calitatea de suspecţi. Celelalte cinci persoane care au fost duse în faţa anchetatorilor vor fi audiate în calitate de martori.

Aceleaşi surse au menţionat că pe 18 octombrie, pe o stradă din sectorul 1, suspecţii din acest caz ar fi avut un conflict cu cei doi bărbaţi, unul dintre aceştia din urmă fiind lovit în cap, iar al doilea, înjunghiat.

La finalul audierilor, oamenii legii vor stabili dacă îi vor reţine pe cei patru suspecţi.

La acţiunea de astăzi au participat poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi procurori ai Parchetului de pe lângă lângă Tribunalul Bucureşti.

Clanul Domnu este cunoscut pentru infracţiuni de proxenetism, tâlhării şi violenţe stradale în sectorul 1, în special în zona Gării de Nord.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite