Grav accident pe A1 București-Pitești între două autoturisme și două tiruri: cinci oameni au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accident rutier, pe A1 București-Pitești, la km 17, pe sensul spre București, în zona localităţii Ciorogârla. Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

UPDATE 12:06 - ISU București Ilfov transmite că în urma acțiunilor pentru descarcerare au fost identificate 5 persoane decedate, în vehiculul prins între cele două autotrenuri.

UPDATE 11:25 - Cel puțin trei persoane au murit, potrivit jurnaliștilor Antena 3 CNN, prezenți la fața locului. Salvatorii ISU au transmis că momentan, nu se poate stabili bilanțul total al victimelor. 


Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri. Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se actioneaza pentru descarcerare.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

La fața locului actionează Detașamentul Special de Salvatori cu Autospeciala pentru Descarcerare Grea, Containerul Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD și Serviciul de Ambulanță Giurgiu. 

Starea victimelor: S-a intervenit cu elicopterul SMURD

În unul dintre autoturisme a fost găsită o persoană încarcerată. În tirul de culoare galbenă, șoferul a fost descarcerat în urma cu puțin timp, constient. De asemenea, în tirul de culoare gri a fost găsit șoferul, fără probleme medicale.

„Între cele două tiruri este un vehicul, deformat în mare măsură, în interiorul căruia nu se poate determina numărul de persoane”, transmite ISU București-Ilfov.

Accident A1 București- Pitești FOTO ISU BIF
Accident A1 București- Pitești FOTO ISU BIF

Victima din autoturismul albastru a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca. Șoferul din tirul galben este în evaluare SMURD la fața locului și urmează a fi transportat la spital. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite