Focuri de armă în centrul Capitalei. Un bărbat a fost împuşcat în cap cu un pistol-mitralieră AK 47

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O persoană a fost împuşcată în sectorul 3
O persoană a fost împuşcată în sectorul 3

Un bărbat a fost împuşcat în cap şi în piept, luni seara, cu un pistol mitralieră AK 47, acesta fiind găsit de medicii de la SMURD şi de poliţişti într-un autoturism Mercedes parcat în sectorul 3 al Capitalei. Focurile de armă au fost auzite de mai mulţi martori care au sunat la 112. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Floreasca.

UPDATE 19.56: Potrivit martorilor oculari, agresorii au tras patru focuri asupra victimei. Poliţia a închis strada Ion Morţun pentru mai multe cercetări.

UPDATE 19.54: Potrivit anchetatorilor la faţa locului au fost găsite mai multe cartuşe de calibre diferite, ceea ce nu exclude posibilitatea ca victima să fi fost împuşcată cu două arme. Martorii susţin că atacatorii au tras prin geamul unui autoturism de culoare închisă, înmatriculată în Bulgaria  

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Surse din Poliţie au declarat anterior, că agresorii ar fi folosit două arme şi că nu s-a stabilit deocamdată dacă bărbatul se afla în maşină sau pe stradă atunci când a fost împuşcat.

UPDATE 19.47: Surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat, pentru Adevărul, că bărbatul a fost împuşcat cu almă letală, respectiv cu glonţ. 

"În jurul orei 18.15 s-a primit un apel la 112 prin care s-a anunţat că un bărbat cu vârsta cuprinsă între 35-40 de ani a fost găsit împuşcat într-o maşină, în sectorul 3. Victima a fost împuşcată de o altă persoană aflată într-un autoturism, care a fugit imediat după incident, autoturism ce a fost dat în urmărire", a declarat Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost găsit pe strada Ion Morţun, într-un autoturism marca Audi. La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, care a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Bărbatul a fost împuşcat în zona membrelor inferioare, zona abdomenului şi zona capului, însă este în stare stabilă. Acesta era conştient atunci când a fost găsit", a declarat dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite