Doliu în presă. Jurnalistul Gheorghe Chelu, de la ziarul „Click!”, a murit la vârsta de 48 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa românească este mai săracă începând de vineri, 11 august. La doar 48 de ani, colegul nostru, Gheorghe Chelu - Gelu, așa cum îl știau cititorii ziarului Click!, dar și vedetele din România, a murit.

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a murit. FOTO Click!
Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a murit. FOTO Click!

Nu există vedetă din România cu care Gelu (jurnalist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul monden) să nu fi interacționat și pe care el să nu fi promovat-o, publicând interviuri savuroase. Și care să nu aibă o fotografie cu el, pentru că aceasta era una dintre pasiunile lui: voia să îi aibă alături, în albumul cu amintiri, pe cei pe care îi stima și îi aprecia. Pentru că el iubea producțiile românești de televiziune, iubea actorii și regizorii, iubea muzica românească și pe artiștii din țara noastră, iubea tot ce înseamnă artă, pentru că, în sufletul său, și el era un artist.

În ultimele două săptămâni Gelu s-a luptat pentru viață, după ce un stop cardio-respirator făcut în seara de dinaintea unei operații de rutină i-a forțat pe medici să-l bage în comă indusă.

A fost perioada în care toți cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru el și i-au transmis mesaje de încurajare.

Din păcate, soarta a vrut altfel, iar vineri, 11 august, Gelu a decedat

O să faci cele mai frumoase interviuri acolo!t

Mesaje sfâșietoare curg pe Facebook după decesul lui Gheorghe Chelu. „Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!, a scris Daniela Popa, colegă de breaslă.

Click! a făcut o selecție a mesajelor care circulă de la aflarea tragicei vești.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite