Dealerul lui Vlad Pascu rămâne în arest. Decizia judecătorilor este definitivă

0
Publicat:

Tudor Duma, zis Maru, dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar a contestat decizia.

Tudor Duma FOTO Inquam Photos
Tudor Duma FOTO Inquam Photos

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Constantin Costin Anton, Constantin Ștefan Ciprian, și Duma Tudor împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pe 15 septembrie.

”Obligă contestatorii la plata sumei de 200 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în decizia Curţii de Apel.

Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, era dealerul lui Vlad Pascu și cel care s-a filmat când a intrat în Spitalul Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze.

A doua zi, atât el cât şi ceilalţi doi tineri din dosarul de trafic de droguri extins de la Vlad Pascu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Duma s-a filmat chiar și în timp ce era cu oamenii legii, mai întâi la percheziții, apoi în duba poliției, când era încătușat. Imaginile au fost postate pe TikTok de prietenii lui.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite