Dan Antonescu: Dincă e un ciudat. E posibil să fi aruncat o parte din cadavrul Luizei în Dunăre, alta în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminologul Dan Antonescu a declarat luni că e posibil ca Gheorghe Dincă să fi aruncat o parte din corpul Luizei în Dunăre şi o altă parte în pădure. Afirmaţiile vin în contextul în care mai multe surse au precizat că anchetatorii ar fi găsit rămăşiţe umane într-o pădure din apropiere de Caracal.

„Este o cooperare care vine puţin târziu. Omul ăsta îi plimbă pe anchetatori. Iată că cei care l-au re-re-reanchetat, l-au convins să spună adevărul pentru că e o diferenţă între aruncarea în lac sau în pădure. Autorul a spus că a aruncat părţi din corpul fetei, asta înseamnă că a şi segmentat corpul fetei. E posibil să fi aruncat o parte în Dunăre, o alta parte în pădure. Urmează nişte expertize antropologice, genetice, pentru a se stabili natura acestor resturi umane şi expertiza genetică va stabili dacă avem de-a face cu acea victimă a acestui monstru, a acestei forme de viaţă care nu avea ce căuta pe Pământ”, a declarat Dan Antonescu pentru Digi24.

Criminaliştii care lucrează în Caracal la cazul criminalului George Dincă au descoperit într-o pădure din zonă rămăşiţe umane. Descoperirea a venit în urma unor mărturisiri făcute chiar de Dincă. Conform primelor date, ar putea fi vorba de rămăşiţele Luizei Melencu, a prima victimă a monstrului din Caracal.

Rămăşiţele umane vor fi expertizate pentru că în cazul Luizei Dică a dat o serie de informaţii eronate, iar poliţiştii i-au căutat trupul în Dunăre sau în Olt. 

„Merg pe ideea că aceste rămăşiţe umane sunt mult mai importante ca acel telefon. Dacă ar fi să vorbim de strategie de apărare, am greşit bănuindu-l de foarte multă inteligenţă. El încearcă să-şi facă o apărare brută, încercând să nege evidentul. Nu ştim ce în mintea lui. Dacă se va dovedi că aceste rămăşiţe umane sunt ale Luizei, deja vorbim de un criminal în serie. El însuşi este un ciudat, un om cu mari probleme psihice. Sper că comisia să nu-l poată fără discernământ la efectuarea faptelor.

S-a comportat faţă de poliţistul care l-a convins să spună adevărul de parcă ar fi singurul lui prieten. Foarte bine a procedat poliţistul că l-a convins să-i spună adevărul. Dacă nu coopera, ancheta mergea mult mai greu”, a completat Dan Antonescu, criminolog.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite