Imagini cu Cătălin Cherecheș în Budapesta, când își cumpără o cartelă de telefon VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost surprins în imaginile de pe camerele de supraveghere ale unui magazin de telefonie mobilă din Ungaria. Cel mai probabil, fostul edil încerca să își cumpere o nouă cartelă telefonică.  

Fostul primar, Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, a fost suprins pe camerele de supraveghere ale unui magazin de telefonie mobilă din Ungaria, după ce a părăsit țara. 

Fostul edil este vizibil tensionat, dând din picior și vorbind cu cineva pe tot parcursul intervalului în care apare în imagini, nefiind clar dacă vorbește și la telefon, având o cască în ureche, sau doar cu vânzătorul. 

După ce îi indică vânzătorului un anumit produs, Cherecheș părăsește locul. Cel mai probabil, fostul primar încerca să își cumpere o cartelă telefonică. 

După condamnare, Cătălin Cherecheş a părăsit țara, trecând în Ungaria, de unde și-a continuat drumul și a fost prins în Augsburg, Germania, în 28 noiembrie, la patru zile de la fuga sa din țară.

Avocatul lui Cătălin Cherecheș susține că intervenția polițiștilor a fost una dură, fapt pentru care fostul edil s-a ales cu răni. Chrecheș neagă însă că s-a opus în momentul în care a fost reținut în Germania. 

Aflat în închisoare în Germania, fostul edil din Baia Mare. Cătălin Cherecheș, și-a angajat un avocat cu care speră să anuleze sentința primită în România. 

Fostul primar are o strategie de a scăpa de închisoare, construindu-și apărarea pe faptul că judecătoarea care l-a condamnat trebuia să fie înlăturată din acest dosar, având în vedere că s-a încercat mituirea ei de către socrii lui Cherecheș.

Procurorii germani au cerut instanței ca procesul să se desfășoare cu Cherecheș în arest, urmând să fie mutat la un penitencioar din Munchen, unde a fost închis în trecut, pentru o lună, și Adolf Hitler.

Între timp, în țară, Tribunalul Mureș a decis prelungirea arestului preventiv pentru socrii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, în dosarul DNA care susține că aceștia au încercat să ofere o sumă de bani unei rude a judecătorului, ca acesta să pronunțe o hotărâre favorabilă în dosarul edilului.

Fostul primar a fost suprins pe camerele de supraveghere ale unui magazin FOTO Arhivă
Fostul primar a fost suprins pe camerele de supraveghere ale unui magazin FOTO Arhivă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite