Barbatul care a ucis un taximetrist pentru că n-avea bani să achite cursa, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionut Beraru, autorul omorului din 2011 asupra unui taximetrist din Berceni, a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut, luni, sentinţa de 10 ani de închisoare dată de judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Ionuţ Beraru (38 de ani) a fost prins de poliţişti la 5 ani după ce a înjunghiat un taximetrist de 59 de ani, pe bulevardul Alexandru Obregia, crimă care a semănat groază printre taximetriştii din Bucureşti.

Taximetristul a fost înjunghiat de opt ori în zona gâtului, potrivit rezultatelor autopsiei, anunţa, la acea vreme, procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Tânărul şi-a recunoscut fapta, dar a spus că nu avea bani să achite cursa aşa că pur şi simplu ar fi scos cuţitul.

Anchetatorii l-au găsit cu ajutorul unui bucureştean care l-a recunoscut după protretul robot şi a anunţat poliţia. A fost o misiune dificilă pentru poliţiştii de la Serviciul Omoruri să ajungă la suspectul principal. Timp ce 5 ani, au analizat probele strânse atunci de criminalişti de la faţa locului, au triat informaţiile din teren şi au audiat peste 100 de martori. În 2016, Ionuţ Beraru a fost prins, fiind ridicat de acasă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite