Anisie: Elevii claselor terminale vor face pregătire la şcoală în semestrul al doilea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a aplicat aceeaşi metodă de pregătire a elevilor din clasele terminale şi anul trecut
Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a aplicat aceeaşi metodă de pregătire a elevilor din clasele terminale şi anul trecut

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a dezvăluit că, în semestrul al II-lea elevii claselor a VIII-a şi a XII-a vor fi pregătiţi la şcoală pentru a putea susţine examenele naţionale. Totodată, ei vor avea la dispoziţie şi teste de antrenament pentru aceste examene.

Declaraţia oficialului de la Educaţie a fost făcută în cadrul unui interviu acordat ProTV. 

”Pentru elevii de clasa a VIII-a şi a XII-a, începând cu semestrul al doilea, pe lângă aceste lecţii pe care le vom face, vom avea măsuri concrete. Vor fi teste de antrenament săptămânale, disponibile şi acum pentru elevi pe site-ul Ministerului Educaţiei, vom continua programul teleşcoala şi vom continua şi pregătirea faţă în faţă”, a spus Monica Anisie.

Ministrul a mai spus că în acest an şcolar nu se vor mai susţine teze. 

Anul trecut, ministrul Educaţiai a aplicat aceeaşi metodă de pregătire a elevilor din clasele terminale pentru a putea susţine examenele naţionale. 

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite