VIDEO Un reporter al Washington Post a fost la bordul unui avion care s-a răsturnat şi a filmat accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni, care era folosit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, s-a răsturnat la aterizare, marţi seară, cele două persoane aflate la bord supravieţuind miraculos.

Accidentul a fost filmat atât de oamenii aflaţi lângă pista de aterizare cât şi de unul din cei doi ocupanţi ai locurilor din aeroplan. Imaginile au fost postate, în scurt timp, şi pe internet. Lângă pilot, în momentul impactului, se afla un reporter al cotidianului Washington Post, acesta din urmă reuşind să filmeze cum aparatul s-a răsturnat la contactul cu pista!

Mai citiţi şi:

VIDEO Statele Unite: Piloţii unui avion au reuşit să evite o catastrofă la aterizare

VIDEO Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni: un avion AN 26 a avut probleme tehnice

Conform presei americane, avionul de mici dimensiuni este un aparat de tip Stearman 75, un biplan care acum e folosit pentru demonstraţii aeriene. Aeroplanul s-a răsturnat la aterizare pe pista aeroportului "Reagan National Airport" din Arlington, lângă Washington.

Aparatul era unul din cele opt avioane de tip Stearman 75 care au fost programate să aterizeze pe aeroportul menţionat mai sus. Aeroplanele urmau să participe la un eveniment aerian pentru promovarea noului documentar IMAX "Legendele zborului".

La bordul aparatului au fost, în momentul accidentului, două persoane: pilotul avionului şi un reporter al cotidianului Washington Post. Niciunul din cei doi nu a suferit răni foarte grave, nefiind necesară internarea acestora.

Iată, mai jos, imaginile surprinse de reporterul cotidianului Washington Post, chiar la aterizare:

Iată, mai jos, imaginile suprinse de oamenii aflaţi lângă pista de aterizare a aeroportului din Arlington:

Iată, mai jos, imaginile surprinse de televiziunea americană, după ce aparatul s-a răsturnat:

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite