Un copil cu hainele pătate de sânge a condus poliţiştii din Alabama într-o casă în care au făcut o descoperire înfiorătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care au fost găsite cadavrele
Casa în care au fost găsite cadavrele

Autorităţile din statul american Alabama spun că un copil care rătăcea pe stradă, cu hainele pătate de sânge, a condus poliţia la două cadavre, fiind deschisă o dublă investigaţie de omucidere.

Poliţia din oraşul american Birmingham a răspuns unui apel care sesiza că un copil de aproximativ 3 ani rătăceşte singur pe străzi. Când l-au găsit, au remarcat că hainele copilului aveau pete de sânge, dar că el nu este rănit. Ofiţerii au fost conduşi într-o casă în care un bărbat în vârstă de 68 de ani şi o femeie de 67 de ani erau decedaţi, potrivit presei locale.

Relaţia copilului cu adulţii este în prezent necunoscută, dar se presupune că provine din casa în care au fost găsite cadavrele. Moartea lor a fost clasificată drept omucidere.

Vecinii spun că este un cartier liniştit şi sunt îngrijoraţi că nu a fost identificat niciun suspect. „Sper ca persoana care a făcut asta să fie trasă la răspundere, pentru ca cei care stau în zonă să se liniştească“, a delcarat o vecină. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite