SUA: Lider republican, probleme medicale în timpul unei conferințe de presă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Mitch McConnell, liderul republicanilor din Senat, a dat emoții și îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate, după ce a rămas blocat, cu privirea fixă, preț de câteva secunde, în timpul unei conferințe de presă scrie AFP, conform Agerpres.

Senatorul McConnell, în vârstâ de 81, s-a întreupt în mijlocul unei fraze și a rămas nemișcat cu privirea fixă timp de aproape 20 de secunde, persoanele din jurul său l-au ajutat să se retragă de pe scenă.

După câteva minute, senatorul american din Kentucky a dat asigurări că starea sa este bună și a reluat dialogul cu presa.

Mitch McConnell, lider  de necontestat în rândul republicanilor din Senat începând din 2015, s-a aflat în avangarda luptei împotriva politicilor democraților din timpul administrației președintelui Barack Obama (2009-20017), dar și pentru a susține președenția republicanului Trump, ajuns la putere în ianuarie 2017.

Pe 8 martie, McConnell s-a împiedicat în cursul unei recepții private la Washington și a fost internat în spital unde a fost tratat pentru o comoție cerebrală. De asemenea, tot atunci senatorul și-a fracturat o coastă. McConnell s-a întors în Senat în aprilie, după șase săptămâni de concediu medical.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite