Schwarzenegger: Planul de relansare al lui Obama a creat 150.000 de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arnold Schwarzenegger, guvernatorul republican al statului american California, este de părere că planul de relansare al preşedintelui democrat Barack Obama a creat 150.000 de locuri de muncă.

La o întrunire a conservatorilor de la Washington, fostul candidat la preşedinţie Mitt Romney a spus că planul de relansare a costat guvernul american 787 miliarde de dolari şi nu a creat niciun loc de muncă nou.

Guvernatorul Californiei a comentat remarca lui Romney pentru ABC News spunând că mulţi politicieni republicani s-au declarat împotriva planului de relansare economică, însă au cerut fonduri pentru propriile districte.

"Sunt mulţi republicani care critică fondurile cheltuite cu planul de relansare economică şi susţin că nu crează locuri noi de muncă", a spus Arnold Schwarzenegger. "Apoi aceştia adoptă poziţii opuse şi se pozeză cu cecuri mari spunând 'nu e un lucru extraordinar'?"

Administraţia Obama susţine că planul de relansare economică a crea aproximativ 2 milioane de locuri de muncă, însă economiştii spun că a generat o contracţie economică şi mai mare.

Guvernatorul Californiei este de părere că opiniile negative ale republicanilor faţă de legislaţia administraţiei prezidenţiale sunt de natură politică.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite