Preşedintele SUA l-a ironizat pe Elon Musk: „Mult noroc în excursia spre Lună”. Care a fost replica miliardarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Preşedintele american Joe Biden l-a ironizat pe miliardarul Elon Musk după ce acesta a afirmat că are o "senzaţie super proastă despre economie" şi trebuie să concedieze 10% din angajaţi.

Elon Musk a afirmat într-un mail trimis conducerii Tesla, care a ajuns la jurnaliştii de la Reuters, că are o "senzaţie super proastă despre economie", relatează Hotnews. 

După apariţia informaţiei în presă, alături de îngrijorările legate de ultimatumul dat de către miliardar angajaţilor Tesla cu privire la întoarcerea obligatorie la birou, acţiunile Tesla au suferit o scădere puternică, vineri. 

Joe Biden a fost întrebat despre comentariul făcut de Elon Musk cu privire la economia ţării. Preşedintele american a sugerat că de fapt problema s-ar putea să fie în curtea celor de la Tesla. Acesta a oferit ca exemplu Ford, companie care creşte constant investiţiile şi construieşte noi vehicule electrice. 

„În timp ce Elon Musk discută despre asta, Ford îşi creşte copleşitor investiţiile. Ford îşi creşte investiţiile şi construieşte noi vehicule electrice. Şase mii de angajaţi noi şi aş adăuga că angajaţi sindicalizaţi. Aşa că, ştiţi, mult noroc cu excursia sa pe Lună”, a declarat Biden.

Musk nu a întârziat să ofere o replică pentru declaraţia preşedintelui american. Acesta a comentat la o ştire video publicată de Forbes pe Twitter cu un mesaj simplu şi ironic: "Mulţumesc, Domnule Preşedinte!".

La mesaj a ataşat şi un link către o ştire ce face referire la contractul de 2.9 miliarde de dolari pe care NASA l-a acordat companiei SpaceX în 2021 pentru a construi o navă aerospaţială ce are ca scop readucerea astronauţilor pe Lună.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite