O furtună puternică a lăsat pe întuneric sute de mii de californieni

0
Publicat:

Cel puţin şase persoane au murit din cauza vremii severe în perioada de după Anul Nou, printre care şi un nou-născut aflat într-o rulotă peste care s-a prăbuşit un copac, în nordul Californiei.

Furtuni puternice în California FOTO: Pixabay
Furtuni puternice în California FOTO: Pixabay

Ploile torenţiale şi vântul puternic au lăsat duminică sute de mii de californieni fără curent electric, transmite Reuters.

Peste 330.000 de locuinţe şi sedii ale unor firme au rămas fără energie electrică, anunţă site-ul de monitorizare PowerOutage.us.

Cel puţin şase persoane au murit din cauza vremii severe în perioada de după Anul Nou, printre care şi un nou-născut aflat într-o rulotă peste care s-a prăbuşit un copac, în nordul Californiei, potrivit Agerpres.

Meteorologii au avertizat cu privire la sosirea asupra Californiei a unui nou front atmosferic ce va aduce de luni aer tropical, umed, fiind aşteptate ploi în zonele joase şi ninsori în zonele alpine.

O alertă meteorologică de sâmbătă avertiza cu privire la efectele cumulate ale furtunilor bogate în precipitaţii produse încă din luna decembrie care pot duce la creşteri ale cotelor râurilor, existând un pericol de inundaţii în zonele joase din centrul Californiei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite