Monica Crowley, propusă de Trump în Consiliul de Securitate Naţională, renunţă la funcţie după acuzaţii de plagiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Crowley, aleasă de Donald Trump pentru postul de consilier pe politică externă în Consiliul de Securitate Naţională (National Safety Council - NSC), a renunţat la această funcţie după ce a fost acuzată de plagiat, informează Reuters.

Monica Crowley a fost aleasă de Donald Trump pentru postul de director de comunicare strategică din cadrul Consiliului Naţional de Securitate. Numirea ei a fost însă umbrită de acuzaţii de plagiat apărute în mai multe companii mass-media, precum CNN şi Politico.

”După o perioadă îndelungată de reflecţie am decis să rămân în New York pentru a mă ocupa de alte proiecte şi nu voi ocupa nicio funcţie în viitoarea administraţie”, a declarat Monica Crowley, citată de Washington Times.

”Apreciez foarte mult faptul că am fost invitată să fac parte din echipa preşedintelui-ales Trump şi voi continua să îl susţin cu entuziasm, atât pe el, cât şi programului lui de reînnoire a Americii”, a adăugat ea.

O analiză realizată de CNN a descoperit, în ianuarie, că Monica Crowley a plagiat câteva mii de cuvinte în teza ei de doctorat, pe care a susţinut-o la Universitatea Columbia din New York.

Politico a anunţat că a descoperit peste 12 exemple de plagiat în teza ei de doctorat.

Monica Crowley a fost angajată să lucreze pentru consilierul lui Donald Trump pe chestiuni de securitate naţională, generalul Michael Flynn, care, citat de The Times, a spus că îi va lipsi oportunitatea de a o avea pe Crowley în echipa lui.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite