Joe Biden, viral pe internet, după ce a încheiat un discurs cu o urare specifică monarhiei VIDEO

0
Publicat:

Joe Biden a provocat confuzie când a încheiat un discurs adresat susținătorilor siguranței armelor de foc spunând „God save the Qeen”. Președintele a folosit această frază în încheierea discursului la Summitul național pentru comunități mai sigure din West Hartford, Connecticut.

Joe Biden a spus mulțimii că o furtună se îndrepta spre zonă și că nu va putea da mâna cu toți participanții. Dar a promis că va face fotografii cu fiecare secțiune a publicului.

Voi sta în fața fiecărei secții - nu, vorbesc serios - dacă poți vedea camera, ei te pot vedea. Este partea cea mai puțin importantă pentru voi din toată această întâlnire, vă promit”, a spus el.

Atunci a încheiat cu replica sa despre regină, care a murit la Balmoral în septembrie anul trecut la vârsta de 96 de ani și a fost înlocuită de regele Charles al III-lea.

Criticii președintelui în vârstă de 80 de ani s-au legat repede de această frază, iar "God Save the Queen" a fost în curând în trend pe Twitter.

Dar alți utilizatori de Twitter au subliniat că Biden a mai folosit această frază în trecut pentru a-și încheia discursurile.

Secretarul adjunct principal de presă al Casei Albe, Olivia Dalton, a răspuns ulterior reporterilor spunând că președintele „a făcut un comentariu pentru cineva din mulțime”, scrie The Independent.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite