Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său în ziua când a murit regina. Prințul a fost furios după ce Meghan a fost interzisă la Balmoral

0
0

Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit. Noul rege a interzis prezența lui Meghan la Balmoral, în ziua decesului.

Harry și tatăl său, Charles, au avut un conflict chiar în ziua morții reginei FOTO PROFIMEDIA
Harry și tatăl său, Charles, au avut un conflict chiar în ziua morții reginei FOTO PROFIMEDIA

Ducele de Sussex a fost printre ultimii membri ai familiei regale care au ajuns la Castelul Balmoral, la o oră și jumătate după moarte bunicii sale. Această întârziere a fost cauzată de o dispută pe care a avut-o cu tatăl său, actualul regele Charles al III-lea, care a insistat ca Harry să nu vină însoțit de Meghan, potrivit Daily Mail.

Harry a vrut ca soția sa să i se alăture pentru a-și lua rămas-bun de la regină, pe 8 septembrie, când aceasta a murit. Cu toate acestea, noul rege al Marii Britanii l-a sunat pe fiul său cel mic și i-a spus că „nu este potrivit” ca fosta actriță „Suits“ să fie acolo.

În urma acestei dispute, Ducele de Sussex a pierdut zborul către Aberdeen și a ajuns la Balmoral după ceilalți membri ai familiei regale și după ce regina murise.

Prințul a fost furios și a refuzat să ia cina cu tatăl său, cu fratele său, William, și cu actuala Regină Consoartă Camilla. În schimb, a cinat cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex. A fost primul membru al familiei regale care a părăsit Balmoral a doua zi, cu un zbor comercial, programat dimineața, foarte devreme.

Moartea Reginei a condus la o reuniune forțată între Harry și restul familiei regale. Prințul și soția sa au aruncat monarhia în criză după ce au renunțat la atribuțiile regale, au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în California, în urmă cu doi ani.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite