Doi bărbați și un câine, salvați miraculos după ce au plutit în derivă 10 zile: „Parcă trecea diavolul” VIDEO

0
Publicat:

Doi oameni și un câine au fost salvați după 10 zile de derivă în ocean. Cei doi navigau din New Jersey spre Florida când barca lor a rămas fără combustibil. Mai mult decât atât, o furtună puternică i-a aruncat în larg.

Când se așteptau mai puțin, au fost salvați de căpitanul unui petrolier care a observat barca în apa agitată, relatează bbc.com.

Cei doi bărbați au fost blocați în Oceanul Atlantic timp de 10 zile. Alături de ei, în barcă se afla și un câine. Momentele cumplite pe care le-au trăit le făcuseră să își piardă orice speranță că vor scăpa cu viață.

Barca a fost observată de căpitanul unui petrolier FOTO Captură video BBC
Barca a fost observată de căpitanul unui petrolier FOTO Captură video BBC

"Faptul că am fost văzuți a fost un mic miracol"

Când au fost salvați, unul dintre supraviețuitori, Hevin Hyde a povestit că a trecut prin momente înfiorătoare și își pierduse orice speranță că cineva îi va găsi. „Sincer, faptul că am fost văzuți a fost un mic miracol”, a spus el.

Când au plecat în călătorie, nimic nu prevestea nenorocirea care avea să-i lovească. Cei doi bărbați navigau din New Jersey spre Florida, însă la un moment dat au rămas fără combustibil. La scurt timp, o furtună teribilă a început, iar ei nu aveau cum să ceară ajutor.

În timpul furtunii au pierdut și catargul. Plutind în derivă, au rămas fără apă și fără mâncare. „Dacă vă uitați la dimensiunea acestei bărci și la cât e de mare oceanul, să zărești ceva atât de mic...”, a spus Hyde. „Dumnezeu a trimis nava noastră, Silver Muna, să-i salveze, pentru că nu am primit niciun semnal SOS, nimic”, a spus căpitanul petrolierului care i-a salvat. „Rămăsesem fără apă. Beam apă din mare. Erau valuri de 15 metri, erau ca munții. N-am mai auzit în viața mea vântul suflând atât de tare. Parcă trecea diavolul pe acolo”, a spus Joe DiTommasso, celălalt bărbat salvat.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite