Cine este românul care câştigă în SUA milioane de dolari din pariuri sportive şi ponturi: „Toată lumea a spus că sunt nebun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Oancea FOTO: Facebook/ Vegas Dave
David Oancea FOTO: Facebook/ Vegas Dave

Un tânăr cu origini româneşti a câştigat milioane de dolari din pariuri sportive, ponturi şi tranzacţionarea unor obiecte sportive de colecţie.

Vegas Dave are 43 de ani şi s-a născut în Michigan. Tatăl său este român din Sibiu, care a emigrat în 1969 în SUA. Mama lui David Oancea este o japoneză din Hawaii. 

Potrivit Forbes, David Oancea, a câştigat peste 5 milioane de dolari doar din pariuri sportive. În 2015, a câştigat 2,5 milioane de dolari după ce pariat pe echipa câştigătoare a titlului la fotbal american.

În prezent, nu poate să parieze, pentru că o instanţă i-a interzis să facă acest lucru timp de trei ani, însă face bani oferind ponturi sportive şi tranzacţionând obiecte sportive de colecţie. Astfel, în august 2020 a vândut cu 3,9 milioane de dolari un card cu autograful şi poza lui Mike Trout, jucător celebru de baseball, la o licitaţie online.

„Când am cumpărat acest card, toată lumea a spus că sunt nebun pentru că am cheltuit aproape jumătate de milion pe o bucată de carton", a spus Oancea. Cardul îl cumpărase anterior cu suma de 400.000 de dolari, de la un colecţionar din Taiwan.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite