Biden spune că ar fi norocos dacă Trump i-ar fi contracandidat la alegerile prezidenţiale din 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO SHUTTERSTOCK
FOTO SHUTTERSTOCK

Preşedintele SUA, Joe Biden, a afirmat că s-ar considera norocos dacă adversarul său de la alegerile prezidenţiale din 2024 va fi Donald Trump.

Biden a reacţionat astfel când a fost întrebat în legătură cu îngrijorările Europei despre posibilitatea ca o persoană precum predecesorul său ar putea ajunge la conducerea ţării şi ar putea chiar să strice tot ce a făcut Biden şi NATO cu privre la situaţia tensionată din Ucraina.

“Alegerile următoare – aş fi foarte norocos ca acelaşi bărbat să candideze împotriva mea”, a declarat Joe Biden.

Joe Biden a avut mult de muncă pentru a reface relaţiile cu aliaţii europeni şi nu numai, deoarece aceste relaţii s-au răcit în timpul mandatului lui Trump. Acesta a precizat că mai este drum lung până la alegerile prezidenţiale şi că în acest moment se concentrează pentru ca democraţii să obţină rezultate bune la alegerile pentru congres din noiembrie, relatează news.ro.

 Şi consilierii democraţi apropiaţi lui Biden nu îl consideră pe Trump un candidat prea puternic pentru acesta la alegerile din 2024. Trump nu şi-a anunţat candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2024, însă a sugerat la mitingurile sale că ar avea intenţia să îşi depună candidatura.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite