Animalul de companie al unei familii, un „lup-hibrid“, a ucis un bebeluș de 3 luni. Ce s-a întâmplat cu câinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluș de 3 luni din Alabama a murit după ce a fost mușcat de un "lup-hibrid" ținut ca animal de companie al familiei, potrivit Biroului șerifului din comitatul Shelby.

Lup FOTO Shutterstock
Lup FOTO Shutterstock

Joi, în jurul orei 12.54 p.m., adjuncții șerifului, pompierii și ofițerii de control ai animalelor din comitat au răspuns la un apel la 911 cu privire la un aparent atac al unui animal care a implicat un bebeluș într-o casă din Chelsea, a declarat biroul șerifului într-un comunicat de presă.

Bebelușul a fost dus la spital și a fost declarat mort din cauza rănilor suspectate a fi fost provocate de animal, susțin autoritățile, relatează CNN.

Un lup-hibrid este un termen care desemnează un patruped cu ascendență mixtă de lup și câine. Familia era conștientă că în descendența câinelui se afla lupul, a confirmat sâmbătă pentru CNN medicul legist din comitatul Shelby, Lina Evans.

La cererea forțelor de ordine, animalul a fost eutanasiat la fața locului și dus la Laboratorul de Diagnostic al statului Alabama.

Decesul rămâne sub investigație și va fi efectuată o autopsie, a precizat Evans.

"Suntem profund întristați de acest eveniment nefericit și tragic", a declarat vineri primarul din Chelsea, Tony Picklesimer, într-o declarație. "Înălțăm cele mai profunde rugăciuni și gânduri bune pentru familie", a adăugat acesta.

Siguranța, pe primul plan

El a avertizat proprietarii de animale exotice să fie precauți, potrivit WBRC, afiliat CNN.

"Este pur și simplu de neconceput ca acest lucru să i se întâmple acestui copil. Dacă alegi să deții un animal de companie exotic, ceea ce vine odată cu acesta sunt responsabilități suplimentare pentru a te asigura că nu numai familia ta este în siguranță, ci și vecinii tăi."

Chelsea se află la aproximativ 30 de kilometri sud-est de Birmingham și are aproximativ 16.000 de locuitori, potrivit recensământului american.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite