Morţi la indigo. Vicepreşedintele gigantului rusesc Novotek, Serghei Protosenia, s-ar fi sinucis după ce şi-a ucis soţia şi fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serghei Protosenia

Vicepreşedintele gigantului rusesc Novotek, Serghei Protosenia, a fost găsit spânzurat în grădină, în timp ce soţia şi fiica sa au fost găsite şi ele moarte în pat, în reşedinţa din Costa Brava, Spania, relatează presa spaniolă. Cazul este şocant de asemenător cu cel al fostului vicepreşedinte al Gazprombank, care a fost descoperit mort alături de soţia şi fiica sa minoră, într-un apartament din Moscova, în urmă cu doar câteva zile.

Serghei Protosenia s-ar fi spânzurat cu halatul în grădina reşedinţei sale din Spania, după ce şi-a ucis soţia şi fiica cu toporul şi cuţitul, potrivit anchetatorilor, care au găsit cele două arme ale crimei pline de sânge. Primele investigaţii arată că ar fi vorba despre o crimă domestică, potrivit hotnews.ro. 

Investigaţiile iniţiale ar indica faptul că bărbatul şi-ar fi ucis soţia şi fiica cu un topor în timp ce dormeau , iar apoi s-ar fi s-a spânzurat în grădină.

Serghei Protosenia, soţia sa Natalia şi fiica lor adolescentă în vârstă de 18 ani au călătorit la Girona şi l-au lăsat pe celălalt fiu al familiei la reşedinţa sa din Franţa. Fiul a fost cel care a alertat autorităţile spaniole pentru că mama lui nu a răspuns la telefon, potrivit sursei citate. 

Poliţia s-a prezentat la vila din Lloret de Mar marţi după-amiază şi a constatat decesul celor trei persoane. Agenţii au găsit-o pe mama într-o cameră, pe fiică în alta, şi pe ambele cu răni de înjunghiere. În grădina casei, Serghei Protosenias a fost găsit spânzurat, împreună cu un topor şi un cuţit cu urme de sânge.

Bărbatul, care avea o avere de 400 de milioane de euro, a avut o funcţie înaltă în Novatek, o companie importantă care se dedică distribuţiei de gaze, fiind de mai bine de şapte ani vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie.

Marţi, Vladislav Avaev, fost vicepreşedinte al Gazprombank, a fost găsit mort într-un apartament din Moscova alături de soţia şi fiica sa minoră, relatează TASS.

Rusia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri