Ion Paladi a filmat un videoclip la „Foaie verde și-un chiperi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Paladi și Nicolae Botgros, la emisiunea „O dată-n viață“
Ion Paladi și Nicolae Botgros, la emisiunea „O dată-n viață“

Toamna nu a trecut fără să lase roade în cariera interpretului Ion Paldi. Având un program destul de încărcat, cu evenimente la noi cât și în România, artistul a reușit să își facă timp și pentru a filma câteva videoclipuri, care vor reuși, așa cum afirmă solistul, „să încălzească inimile moldovenilor de pretutindeni pe timp de iarnă" .

Astfel, primul videoclip pe care Ion Paladi vrea să-l scoată în lume este filmat pentru piesa „Foaie verde și-un chiperi". „Recunosc că am avut emoții la filmări. Pe de o parte, pentru că este o melodie foarte dragă mie, iar pe de alta, pentru că am fost înconjurat doar de profesioniști: regizori, operatori, băieții din orchestra Lăutarii, actori de la Satiricus, dar și oamnei simpli, băștinași ai satului în care am filmat. Deși am tras o mamă de frig de am stat trei zile la pat, sunt mulțumit de rezultatul final ", mărturisește interpretul.

De ceva timp, Ion face tot mai des naveta în România, fiind solicitat la evenimente de peste Prut. Printre ultimele emisiuni unde solistul și-a făcut apariția a fost spectacolul folcloric „Radio Iași la 70 de ani", festivalul „Maria Tănase", emisiunile „Așa-i hora la români" de la Etno TV sau „O dată-n viață" de la TVR 1.
Pe 1 decembrie, de Ziua Unirii, Ion Paladi va evolua la Arad alături de Orchestra Lăutarii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite