Air Moldova anunţă că pandemia şi războiul din Ucraina dau peste cap orarul avioanelor şi reduc din curse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Air Moldova

Curse avia anulate şi orarul mai multor zboruri dat peste cap. Sunt consecinţele crizei de securitate din regiune şi supraaglomerării aeroportuare. Compania Air Moldova îşi anunţă pasagerii despre modificarea orarului zborurilor şi spune că a luat decizia să mai reducă din frecvenţa unor curse. Sunt vizate o parte dintre cursele planificate pentru a doua jumătate a lunii iulie, transmite IPN.

Potrivit companiei, modificările de orar şi reducerea curselor sunt cauzate de dificultăţile operaţionale cu care se confruntă Air Moldova în urma pandemiei COVID-19, războiului din Ucraina, supraaglomerării aeroportuare şi insuficienţei de personal calificat.

În cazul anulărilor zborurilor sau schimbărilor de orar, compania anunţă că este gata să le asigure pasagerilor rambursarea totală a costului biletului (la locul procurării acestuia), schimbul gratuit de dată sau oferirea unui voucher în valoare biletului procurat.

Persoanele care au procurate bilete avia în perioada vizată sunt îndemnate să verifice site-urile www.airmoldova.md şi www.airport.md pentru a-şi monitoriza statutul zborului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite