VIDEO Sunt sigure ţigările electronice? O ţigară electronică a explodat în gura unui american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Explozia i-a distrus toţi dinţii şi o parte a limbii şi arsuri grave pe faţă. A fost atât de puternică, încât a declanşat şi un incendiu în cameră.

Un bărbat din Florida s-a ales cu răni grave după ce ţigara electronică pe care o folosea pentru a renunţa la fumat i-a explodat în timp ce trăgea din ea. Explozia i-a distrus toţi dinţii şi o parte a limbii şi arsuri grave pe faţă. A fost atât de puternică, încât a declanşat şi un incendiu în cameră.

Tom Holloway, de 57 de ani, din Niceville, Florida, încerca de mai mult timp să se lase de fumat. Luni seara, relatează ABC News, soţia sa, cre se afla într-o altă cameră, a auzit o pocnitură şi apoi şi-a auzit soţul urlând. Butch Parker, de la departamentul de Pompieri North Bay, a declarat pentru ABC că probabil bateria defectă a ţigării electronice a cauzat accidentul. Parker, care a răspuns apelului după accident, a spus că, atunci când a ajuns, Holloway arată "de parcă înghiţise o rachetă".

"Nu am văzut vreodată aşa ceva", a declarat Parker. El a precizat că după explozie, nu s-a mai putut vedea ce marcă purta respectiva ţigară electronică, dar că bateria era cu siguranţă una pe bază pe litiu, reîncărcabilă.
În SUA nu există încă reglementări pentru acest gen de produs.Iar ţigările electronice au devenit tot mai populare printre cei care doresc să elimine ţigările clasice, dar să păstreze măcar gestul. Există asemenea dispozitive care mimează perfect fumul scos de ţigară, felul în care arată şi chiar gustul. Circa două milioane şi jumătate de americani au apelat la ţigara electronică anul trecut.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite