Coreea de Nord: Kim Jong-un supraveghează exerciţii militare împreună cu fiica sa şi cere pregătiri de război

0
Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exerciţii militare cu fiica sa la care au participat paraşutişti din ţară şi a cerut să se facă pregătiri complete pentru război, a relatat sâmbătă presa de stat locală, potrivit EFE, citată de Agerpres.

Kim Jong-un a supravegheat exerciţii militare împreună cu fiica sa. FOTO EPA EFE
Kim Jong-un a supravegheat exerciţii militare împreună cu fiica sa. FOTO EPA EFE

Kim Jong-un „a subliniat necesitatea ca tot personalul militar să se înarmeze ferm cu voinţă puternică împotriva inamicului şi viziune profundă de luptă pentru a schimba istoria dacă izbucneşte un război", a scris sâmbătă agenţia de stat KCNA.

Liderul nord-coreean apare în imaginile difuzate de KNCA alături de fiica sa, ambii îmbrăcaţi în haine din piele: tatăl purtând o haină de culoare neagră, iar fiica, o haină de culoare maro.

Kim Ju Ae a urmărit manevrele militare cu ajutorul unui binoclu

Fiica lui Kim a urmărit manevrele militare cu ajutorul unui binoclu, într-un alt exemplu al rolului proeminent pe care liderul nord-coreean ar dori să-l acorde fiicei sale, notează EFE.

Kim Ju Ae  a apărut pentru prima dată în presa de stat la 19 noiembrie 2022, când şi-a însoţit tatăl pentru a asista la testarea unei rachete balistice intercontinentale (ICBM).

Actualele exerciţii ale Phenianului ar fi un răspuns la recentele exerciţii militare anuale ale Coreei de Sud şi ale Statelor Unite care s-au încheiat joi, la capătul a 11 zile, şi care au urmărit să consolideze capacităţile militare şi de descurajare împotriva ameninţării nord-coreene.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite