Un adolescent de doar 14 ani, steaua baletului din Scoţia, a fost găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul dansator Jack Burns, de 14 ani, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa. Era considerat următorul Billy Elliot, după ce a apărut în mai multe emisiuni TV, relatează The Sun.

Oamenii şi-au arătat regretul pe reţelele de socializare, după ce au aflat tragicul eveniment.

„Nu a meritat lucrurile prin care a trecut. Sunt absolut devastat că am pierdut pe cineva care însemna aşa mult pentru mine şi pentru mulţi oameni”, a scris cineva pe Facebook.

În urma anchetei, autorităţile au confirmat moartea lui Jack Burns, care a fost găsit spânzurat în locuinţa sa şi au eliminat posibilitatea altor ipoteze suspecte, ceea ce arată că tânărul s-a sinucis.

Jack şi-a câştigat locul printre cei mai buni dansatori de balet ai şcolii de balet din Glasgow, a avut mai multe apariţii în emisiuni TV şi a fost modelul mai multor brand-uri internaţionale.

„Jack era o inspiraţie pentru toată lumea de la Elite şi a atins inimile tuturor care au avut prilejul să lucreze şi să danseze alături de el”, au declarat cei de la Elite Academy Of Dance.

Mai multe organizaţii de dans i-au încurajat pe copii să apeleze la medici sau să apeleze liniile telefonice speciale, dacă se simt afectaţi de această tragedie.

Jack a fost înmormântat pe 12 decembrie în Greenock. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite