Sora mai mică a elevului-ucigaș de la Belgrad, șocată de masacru. „Nu se oprește din plâns”

0
Publicat:

Sora lui Kostas Kecmanovic se afla într-o clasă de școală nu departe de cea în care s-a produs tragedia.

Profesori și elevi lângă școala unde a avut loc atacul de la Belgrad FOTO AFP
Profesori și elevi lângă școala unde a avut loc atacul de la Belgrad FOTO AFP

Elevul criminal Kosta Kecmanovic, care a omorât miercuri opt elevi și un paznic la școala din Belgrad unde învăța, mai are o soră.

Fata are 10 ani și se afla la rândul ei la școală la momentul tragediei, nu departe de locul unde s-a produs atacul. Fetița se află acum în grija unor rude și primește asistență de la psihologi.

„Sora mai mică a băiatului ucigaș este în stare foarte gravă, nu se oprește din plâns, era la școală când s-a întâmplat și știe totul... A fost transferată la o familie de rude apropiate, unde va rămâne deocamdată. Ea a beneficiat de sprijinul profesional al psihologilor, pedagogilor și medicilor”, scrie presa din Serbia.

De menționat că tatăl elevului criminal, care era de fapt proprietarul armei cu care s-a comis masacrul, a fost arestat.

Tatăl elevului criminal, de 13 ani, proprietarul armei folosite la comiterea masacrului, un reputat medic sârb, a fost arestat, iar soția sa este la rândul ei reținută în acest caz.

Kostas Kecmanovic (13 ani), descris drept un elev „foarte bun”, cu părinți medici, a intrat în dimineața zilei de miercuri în școala Vladislav Ribnikar din centrul Belgradului și a împușcat mortal opt colegi și un paznic.

Numărul persoanelor rănite a ajuns la șapte, iar una dintre fetele împuşcate în cap este critică.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite