Președintele Franței, huiduit şi fluierat de public în timpul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale de rugby VIDEO

0
Publicat:

Preşedintele francez Emmanuel Macron a fost huiduit şi fluierat de publicul de pe Stade de France, vineri, în timpul discursului său din deschiderea Cupei Mondiale de rugby.

Emanuel Macron a fost huiduit copios la ceremonia de deschidere a CMR FOTO captura video X
Emanuel Macron a fost huiduit copios la ceremonia de deschidere a CMR FOTO captura video X

La câteva momente după spectacolul de deschidere, Emmanuel Macron a ajuns la pupitru alături de preşedintele World Rugby, Bill Beaumont. Şeful statului a fost huiduit de o mare parte a publicului. Abia la final au fost aplauze, după ce a declarat deschisă cea de-a zecea ediţie a Cupei Mondiale de Rugby.

„Prieteni ai rugbyului, pentru noi toţi, noi francezii, este o imensă mândrie să primim toate echipele Cupei Mondiale de rugby şi pe francezii noştri”, a spus Macron.

„Franţa speră să câştige această Cupă Mondială pe teren. Ea speră să o câştige în inimile oamenilor. Cu gustul nostru pentru ospitalitate, cu calitatea facilităţilor noastre şi a publicului nostru. În rugby, lumea cunoaşte flerul nostru francez, iar anul acesta vom arăta „french share”. Declar deschisă cea de-a zecea ediţie a Cupei Mondiale de Rugby”, a mai spus președintele francez. 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite