Încercare disperată a unui şomer britanic de a-şi găsi de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea panoului a fost transmisă pe Twitter de peste 7.000 de ori
Imaginea panoului a fost transmisă pe Twitter de peste 7.000 de ori

Adam Pacitti, un englez de 24 de ani din Insula Wight, a recurs la o soluţie disperată în încercarea de a găsi de lucru: a cumpărat spaţiu publicitar pe un panou din Londra. "Mi-am cheltuit ultimele 500 de lire pe acest panou. Vă rog, daţi-mi un job", este mesajul său.

Tânărul de 24 de ani, care este realizator de filme documentare, a cumpărat spaţiu publicitar pe un panou situat lângă staţia de metrou Kilburn, în nordul Londrei, într-o ultimă încercare de a-şi găsi un job în industria media, pe care el o descrie ca fiind “ultracompetitivă”. Panoul direcţionează potenţialii angjatori către website-ul său unde a postat un CV şi un mesaj video prin care îşi descrie abilităţile.

El a declarat pentru Huffington Post UK că, “în ciuda faptului că panoul denotă disperare”, speră ca cineva să-i identifice potenţialul real.

"Am vrut să fac ceva unic şi adevărat”, a spus el. “Un panou este o imagine izbitoare, pe care o văd mulţi. Ideea iniţială era un video-CV, sau un website, dar foarte mulţi oameni fac deja asta. Acest panou este real, am cheltuit pe el ultimii bani şi exprimă disperare, dar sper că într-un mod pozitiv", a spus el.

Pacitti este şomer de trei luni. El dă vina pentru situaţia sa pe o combinaţie de factori.

"Am avut un job de vară într-o galerie, dar a fost numai un job sezonier. Vreau să lucrez în producţie. Cred că motivele pentru insuccesul meu sunt mai multe, printre ele fiind recesiunea. Când sunt 1.000 de aplicaţii pentru un job în media, cum să ieşi în faţă? Deşi nu am cel mai impresionant CV  din lume, tot ce am lucrat este online şi sper ca cineva să vadă un potenţial în ceea ce fac", a spus el.

Poza a fost transmisă pe twitter de peste 7.000 de ori în mai puţin de o zi. Pacitti şi-a exprimat recunoştinţa pentru toată lumea care a ajutat la difuzarea mesajului său. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite