Serviciile secrete britanice, acuzate că încearcă să-l răstoarne pe Vucic din fruntea statului sârb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Republicii Srpska a adăugat că este necesar să se distrugă epicentrul informațiilor străine din Belgrad.

Președintele sârb Aleksandar Vucic FOTO EPA-EFE
Președintele sârb Aleksandar Vucic FOTO EPA-EFE

Reprezentanții serviciilor de informații britanice care operează în Serbia lucrează activ la răsturnarea președintelui Republicii, Aleksandar Vucic, a anunțat marți președintele Republicii Srpska (o entitate a Bosniei și Herțegovinei) Milorad Dodik.

Sunt convins că britanicii sunt inspiratorii și producătorii acestei tulburări în Serbia, adică serviciile lor secrete cu angajații lor din Serbia”, a fost citat președintele într-o declarație publicată de serviciul de presă. „Protestele demonstrează clar că scopul lor este acela de a profita de tragediile și masacrele tinerilor pentru ca Aleksandar Vucic să fie răsturnat prin proteste de stradă. Sunt convins și repet că în Serbia, ca și aici, în Republica Srpska, aceiași mentori sunt informațiile britanice. Ofițeri”.

Dodik a subliniat că „abuzul de tragedie nu se va opri până când epicentrul serviciilor de informații străine din Belgrad nu va fi distrus”, adăugând că scopul Regatului Unit este doar „de a răsturna guvernul și și de a destabiliza Serbia”. 

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite