Ce se întâmplă când sistemele antitanc Javelin se întâlnesc cu tancurile ruseşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Twitter / Ukraine Weapons Tracker
Foto Twitter / Ukraine Weapons Tracker

O înregistrare video postată pe reţelele de socializare arată momentul „întâlnirii” între sistemele antitanc FGM-148 Javelin şi două tancuri moderne ruseşti, T-90A. În imagini se observă cum fac faţă sistemele antitanc oferite de SUA şi cum ard blindatele Rusiei.

Înregistrarea video publicată de a 80-a Brigadă de Trupe Aeropurtate a Ucrainei şi redistribuită de Ukraine Weapons Tracker arată cum ambele tancuri ard puternic iar primul explodează, fragmente din acesta zburând la mare distanţă, cel mai probabil după ce muniţia de la bord a luat foc în urma loviturii.

T-90A sunt unele dintre cele mai moderne tancuri ruseşti şi au intrat în serviciul forţelor militare ruse după destrămarea Uniunii Sovietice la începutul anilor 90. Primul model a ieşit de pe benzile de producţie în 1992 iar versiunea îmbunătăţită T-92A a fost lansată în 2004.

Modelul T-92A, cel surprins şi în înregistrarea video cu noua lovitură a ucrainenilor, a fost la rândul său modernizat şi dat în serviciul armatei ruse în 2016. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite