Atac armat în Tel Aviv. Atacatorul a fost "neutralizat" de polițiști după ce a rănit trei oameni VIDEO

0
Publicat:

Un atac armat a avut loc joi seară în centrul orașului Tel Aviv, din Israel. Atacatorul suspectat a fi terorist a fost "neutralizat" rapid de către polițiști înainte să facă multe victime. 

Foto captura video Twitter
Foto captura video Twitter

Pe internet circulă deja imagini cu momentul îngrozitor în care se aud împușcăturile atacatorului asupra oamenilor aflați în centrul orașului Tel Aviv.

Poliția și echipajele de ambulanță au intervenit imediat pe strada principală Dizengoff, acolo unde a avut loc atentatul. Bărbatul care a deschis focul asupra mulțimii a fost oprit rapid de polițiști. 

 „Suspectul a fost neutralizat de către ofițerii de poliție”, potrivit unui comunicat al poliției,potrivit Digi24

Trei persoane rănite au fost transportate la spital, a anunţat Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

Momentan nu sunt detalii despre circumstanțele în care a avut loc atacul armat, deși poliția afirmă că au existat semnale inițiale ale unui posibil atac terorist. 

"Atentat grav la Tel Aviv [...] Îl felicit pe poliţistul care, printr-un act curajos, l-a eliminat pe teroristul odios şi a salvat multe vieţi", a declarat Ben Gvir, potrivit unui comunicat publicat de biroul său, relatează Agerpres.

"Poliţia investighează un presupus atac terorist [...] un suspect a tras asupra unui pieton înainte de a fi neutralizat de poliţişti", a declarat anterior poliţia, potrivit unui comunicat.

Israelienii au protestat joi față de reformele judiciare solicitate de guvernul de dreapta. Aceștia au blocat un aeroport pentru a întrerupe călătoria premierului Benjamin Netanyahu. În Israel s-a deplasat și șeful Pentagonului Lloyd Austin. 

Conflictul israeliano-palestinian a cunoscut o reluare marcantă a violenţei de la intrarea în funcţie, la sfârşitul lunii decembrie, a guvernului cu puternică orientare de dreapta condus de premierul Benjamin Netanyahu. Violenţele s-au soldat cu 75 de morţi de partea palestiniană şi 13 de partea israeliană de la începutul anului.

Știri Externe



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite