Zodii cu personalitate puternică: nativii care au stofă de lideri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zodii cu personalitate puternică. FOTO Arhiva Adevărul
Zodii cu personalitate puternică. FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit astrologilor, numai patru dintre cele 12 semne ale horoscopului pot fi considerate zodii cu personalitate puternică. Mereu pregătiţi psihic să facă faţă provocărilor vieţii, gata să-i inspire şi să-i împingă şi pe alţii de la spate, aceşti nativi au cu adevărat stofă de lideri.

Zodii cu personalitate puternică: Berbecul, plin de energie şi impulsiv 

Unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului, Berbecul este plin de energie, nu se teme să abordeze orice problemă se iveşte şi atitudinea de lider iese la iveală în aproape toate împrejurările. Încrezători, nativii din Berbec se pot dovedi impulsivi şi rebeli atunci când lucrurile nu merg aşa cum şi-ar dori, comportament prin care îşi pot atrage duşmani. Spun limpede ceea ce gândesc, cu riscul de a jigni pe cineva, şi dau dovadă de încăpăţânare.

Persoane publice născute sub semnul Berbecului: Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Emma Thompson, Leonardo da Vinci, Marlon Brando.

Zodii cu personalitate puternică: Scorpionul, arogant şi pasional 

Caracterizaţi de o personalitatea foarte puternică, Scorpionii excelează pe plan emoţional. Dau dovadă de o pasiune incredibilă atunci când îşi stabilesc un obiectiv şi nu au linişte până în clipa în care reuşesc ce şi-au propus. Pe de altă parte sunt persoane cu un spirit extrem de critic şi destul de arogante, motive suficiente pentru care convieţuirea alături de un nativ din Scorpion nu e floare la ureche. Inclusiv în relaţia de cuplu sunt la fel de pasionali şi interesaţi de partener, conform education.com.  

Persoane publice născute sub semnul Scorpionului: Matthew McConaughey, Traian Băsescu, Cristi Chivu, Leonardo DiCaprio, Prinţul Charles, Julia Roberts, Demi Moore.

Zodii cu personalitate puternică: Racii nu acceptă jumătăţi de măsură 

Nativii din zodia Rac au încredere deplină în capacitatea lor de a face faţă greutăţilor, deşi sunt firi care îşi schimbă deciziile când te aştepţi mai puţin. Ambiţioşi, Racii dau dovadă adesea de o sinceritate care îi poate face să sufere pe cei din jur. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală sunt la fel de autoritari cum se dovedesc şi în domeniul profesional: cer foarte mult de la parteneri şi nu aceeptă jumătăţi de măsură.

Persoane publice născute sub semnul Racului: Angela Similea, Adrian Năstase, Anastasia Lazariuc, Meryl Streep, Tom Cruise, Lindsay Lohan, Courtney Love.

Zodii cu personalitate puternică: Leul s-a născut lider 

Născuţi lideri: aceasta ar fi principala trăsătură a personalităţii nativilor din Leu. Mereu pregătiţi să preia frâiele, Leii nu se pierd cu firea când se află în situaţii limită şi au o capacitate incredibilă de a dezvolta planuri şi strategii pentru a-şi atinge scopurile. Nu în ultimul rând, sunt mândri, aroganţi şi încăpăţânaţi până în pânzele albe.

Persoane publice născute sub semnul Leului: Victor Babeş, Horaţiu Mălăiele, Marcel Iureş, Mick Jagger, Jennifer Lopez, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Sandra Bullock.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite