Emilia Clarke propune o cină virtuală cu ea în schimbul unei donaţii în scop umanitar: unde vor ajunge banii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilia Clarke oferă o cină virtuală în schimbul unei donaţii în scop umanitar FOTO Guliver/Getty Images
Emilia Clarke oferă o cină virtuală în schimbul unei donaţii în scop umanitar FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Emilia Clarke (33 de ani) oferă o cină virtuală cu ea celor care donează în scop umanitar, pe fondul pandemiei de coronavirus.

În plină pandemie de coronavirus, personalităţile se mobilizează pentru a strânge fonduri. După Elton John, care a organizat un concert caritabil la distanţă cu o pleiadă de staruri, sau Calogero şi Jean-Jacques Goldman care au lansat melodii pentru a veni în sprijinul personalului medical, actriţa Emilia Clarke propune o cină virtuală drept recompensă pentru o colectă umanitară, scrie news.ro.

Într-un videoclip publicat pe Instagram, actriţa din serialul „Game of Thrones“ i-a întrebat pe fanii ei, 27,4 milioane, dacă vor să o ajute să strângă 250.000 de lire sterline (în jur de 280.000 de euro) pentru asociaţia SameYou, care vine în ajutorul celor care au suferit accidente cerebrale. 

„Suntem pe cale de a crea o clinică de readaptare virtuală pentru victimele leziunilor cerebrale, adică un loc unde să se simtă în siguranţă şi unde să nu fie singure şi izolate, ceea ce, după părerea mea, este un lucru bun“, a spus actriţa, explicând că scopul este şi de a elibera cât mai multe paturi din spitale pentru pacienţii afectaţi de coronavirus. 

Emilia Clarke a promis că le va mulţumi fanilor cum se cuvine, pentru că 12 donatori vor fi aleşi pentru a lua cina cu ea, la distanţă. 

„Ce părere aveţi să cinaţi cu mine, virtual? Vom găti şi vom mânca împreună. Vom putea vorbi despre multe lucruri, despre izolare şi teamă, dar şi despre videoclipuri amuzante. A, şi, să ştiţi că nu prea ştiu să gătesc. Va fi cu adevărat nostim!“, a spus actriţa în videoclip.

        View this post on Instagram                   Dearest ones, from my isolation booth I write to you with a plea for help! Due to the current frightening and ever changing coronavirus emergency please would you help me raise £250,000, by donating through the link in my Bio, to provide stroke and brain injury patients with essential support!! This fund will also help in freeing up the hospital beds needed to deal with the pandemic, to care for those who also need a space to heal. 100% of your generosity will fund virtual rehab clinic support in the coming weeks... a very big task and a very big ask but you are all very big hearted souls so I know you’ll want to help me help them! ❤️🏆❤️ @sameyouorg #togethertogethertogether A post shared by @ emilia_clarke on Mar 30, 2020 at 10:01am PDT
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite