Condimentul care previne diabetul zaharat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cazul în care trebuie să urmezi o schemă de 
tratament cu anticoagulante este indicat să limitezi administrarea de 
scorţişoară pentru a nu obţine efectul advers.
În cazul în care trebuie să urmezi o schemă de tratament cu anticoagulante este indicat să limitezi administrarea de scorţişoară pentru a nu obţine efectul advers.

Probabilitatea ca în casa ta să nu regăsească unul dintre cele mai bune condimente din lume este foarte mică. Printre cele mai importante calităţi ale acestui condiment se regăsesc reducerea glicemiei şi scăderea colesterolului.

Alte efecte benefice ale scorţişoarei, căci despre aceasta este vorba, sunt subţierea sângelui, îmbunătăţirea digestiei, stimularea memoriei, protejarea activităţii cerebrale,şi mai mult de atât este extrem de benefică în a distruge bacterii şi ciuperci în special Candida.

Cel mai vechi condiment medicinal

Trebuie precizat că în antichitate scorţişoara era folosită la îmbălsămare, în timp ce în Roma antică a fost arsă pe rug de către împăratul Nero ca semn de devotament pentru soţia sa decedată.

Deşi ambele tipuri de scorţişoară conţin cumarină, compus natural care contribuie din plin la subţierea sângelui, trebuie avut grijă deoarece folosită în cantităţi mari poate deveni toxică afectând ficatul, în special dacă se foloseşte scorţişoară de tipul Cassia.

Află pe Clicksanatate.ro ce minerale îţi aduce consumul de scorţişoară!

Avantajele consumului zilnic de avocado

Ce afecţiuni poţi trata cu o simplă coajă de banană

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite