Jucăria sexuală care îţi recomandă cele mai tari poziţii şi te ajută să fii mai bun la pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de inventatori din California a produs o jucărie sexuală inteligentă, care poate măsura numărul de calorii arse în timpul sexului, dar şi viteza şi numărul de penetrări dintr-o partidă de sex.

Dispozitivul Lovely se conectează prin Bluetooth la smartphone, transmiţând astfel utilizatorului toate aceste date. În plus, poate recomanda 120 de poziţii sexuale diferite şi oferă sfaturi pentru îmbunătăţirea performanţelor erotice.

Are forma unui inel flexibil, care poate fi folosit pe orice mărime a penisului şi care vibrează, asigurând astfel şi o stimulare suplimentară în timpul sexului. Aparatul are o baterie şi poate funcţiona 7 ore dacă nu este folosit cu vibraţie, sau 2 ore dacă este pornită vibraţia.

jucarie sexuala inteligenta

Bateria este reîncărcabilă. Deşi a fost conceput iniţial pentru bărbaţi, Lovely poate fi montat şi pe un dildo sau pe deget, fiind astfel recomandat oricui, scrie Daily Mail.

Aparatul va costa aproximativ 100 de dolari, iar compania strânge deocamdată fonduri printr-o campanie pe Indiegogo, pentru a putea lansa produsul pe piaţă. Inventatorii speră ca Lovely să fie la vânzare în vara anului viitor.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite