Insula sexului fără obligaţii: teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală, printre facilităţile oferite infidelilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii au apărut despre insula care va deveni un refugiu pentru persoanele interesate de o relaţie extraconjugală, în urma planurilor unei agenţii de dating online. Complexul de lux pentru infideli va fi inaugurat anul viitor, iar printre facilităţi se numără săli de conferinţe false, de unde clienţii pot comunica prin Skype cu soţul sau soţia pentru a-i convinge că se află într-adevăr într-o călătorie de afaceri.

Reprezentaţii site-ului de dating Illicit Encounters au oferit noi informaţii despre complexul de lux dedicat persoanelor căsătorite interesate de o relaţie extraconjugală, care va fi deschis anul viitor pe o insulă situată la 160 de kilometri de Portsmouth, pe coasta de sud a Angliei.

Astfel, la sosirea pe insulă, cuplurile infidele pot face teste pentru detectarea bolilor cu transmitere sexuală, dacă simt nevoia, astfel încât să înlăture riscul de a se întoarce acasă, la partenerul de viaţă, cu o astfel de problemă.

Tot în categoria facilităţilor puse la dispoziţie pentru a reduce riscul ca infidelitatea să fie descoperită se numără şi sălile de conferinţă false care vor fi amenajate în cadrul complexului, astfel încât clientul poate comunica pe Skype cu soţia sau cu soţul pentru a le arăta că, într-adevăr, sunt plecaţi într-o călătorie de afaceri, dacă aceasta a fost minciuna folosită pentru escapada amoroasă.

Preţurile pentru un weekend petrecut pe insula sexului fără obligaţii vor fi însă destul de mari, reprezentaţii agenţiei de dating justificând tariful prin condiţiile de lux oferite, prin măsurile de siguranţă şi confidenţialitate oferite clienţilor, dar şi ca urmare a faptului că pe insulă se va ajunge cu elicopterul, astfel încât infidelii să nu fie prinşi din cauza vreunei chitanţe, bilet de tren sau orice altfel de dovadă uitată prin buzunar, ori din cauza kilometrilor în plus înregistraţi de maşina personală. Mai exact, preţul pentru o persoană, pentru un weekend, se încadrează între 5.000 şi 15.000 de lire sterline, în funcţie de pretenţii.

„Insula se va numi Refugiul Ilicit şi, cel mai probabil, proiectul va fi inaugurat în 2017. Deviza complexului va fi ce se întâmplă pe insulă, rămâne pe insulă. Va fi un loc unde oricine poate veni pentru câteva nopţi de amor alături de o persoană pe care cu cunoscut-o întâmplător sau prin intermediul site-ului nostru, cu convingerea că nu vor fi prinşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei de dating pentru publicaţia Daily Mail.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri