Ce-i prea mult strică: bărbatul cu penis bionic de peste 20 de centimetri a luat o decizie radicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammed Abad, în vârstă de 44 de ani, devenit celebru în întreaga lume după ce medicii din Marea Britanie i-au construit un penis bionic, a trecut prin operaţia cu numărul 121 în zona genitală.

Bărbatul cu penis bionic Mohammed Abad nu s-a bucurat prea mult timp de penisul său de peste 20 de centimetri. În acest weekend a suportat o nouă intervenţie chirurgicală, de data aceasta pentru ca medicii să-i subţieze şi să-i ajusteze lungimea penisului bionic, o proteză în valoare de 90.000 de euro, care s-a dovedit prea mult pentru un act sexual satisfăcător.

Mohammed şi-a pierdut penisul în copilărie, în urma unui accident de maşină. În ultimii ani a fost supus la peste 120 de operaţii pentru a-i fi implantat un penis bionic funcţional, pe care l-a şi testat recent.

Ultima intervenţie a durat aprope patru ore şi medicii i-au micşorat penisul după ce bărbatul a realizat că mărimea organului sexual reprezintă un adevărat chin pentru partenerele sale. Mohammed a observat acest lucru recent, după ce şi-a pierdut virginitatea cu o damă de companie care şi-a oferit serviciile în mod gratuit. Prima sa partidă de sex a decurs destul de anevoios din cauza mărimii penisului său, aşa că acesta a vrut să remedieze problema pentru a reuşi să ducă o viaţă intimă cât mai normală pe viitor.

În timpul intervenţiei chirurgicale, medicii de la Universitatea din Londra i-au recoltat şi o cantitate de spermă din testiculul încă funcţional, ceea ce înseamnă că într-o bună zi ar putea să aibă şi copii.

„Abia aştept să încerc penisul ajustat. Aceasta este ultima operaţie şi sunt gata de acţiune. Imediat după ce îmi vor scoate firele şi mă voi vindeca, o să folosesc cu prima ocazie. Nu am dureri, dar iau antibiotic pentru a preveni o infecţie. Sper că sperma pe care au recoltat-o să mă ajute să devin tată într-o bună zi”, a declarat acesta pentru publicaţia britanică The Sun.

Acesta a mai povestit că s-a simţit ca o vedetă în timpul petrecut în spital, unde nu s-a jenat să le arate pensiul bionic celorlalţi pacienţi bărbaţi curioşi să vadă o astfel de „maşinărie”.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite