Când se maturizează bărbaţii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Responsabilitatea şi dorinţa de implicare sunt doar câteva calităţi care nu ar trebui să lipsească din „portofoliul de soţ”.
Responsabilitatea şi dorinţa de implicare sunt doar câteva calităţi care nu ar trebui să lipsească din „portofoliul de soţ”.

A trecut ceva timp de la căsătorie, şi el continuă să se poarte copilăreşte? Oricât de adorabil ţi s-ar părea, vine totuşi vremea când trebuie să-şi demonstreze maturitatea şi responsabilitatea faţă de familie.

Cu toatele ştim că într-o căsnicie a fi romantic e frumos, dar nu e suficient. Responsabilitatea, puterea de decizie şi dorinţa de implicare sunt doar câteva calităţi care nu ar trebui să lipsească din „portofoliul de soţ". Cu multă răbdare, dar şi cu ajutorul câtorva trucuri vei reuşi să-l faci mai responsabil şi mai matur.

Când participă la treburile casei

El crede că spălatul vaselor, schimbatul scutecului celui mic, spălatul şi călcatul rufelor sau gătitul sunt doar treburi pentru gospodine, în schimb tu te-ai săturat să te confrunţi cu lipsa lui de implicare şi să strângi mereu după el. În plus, la sfârşit de săptămână se sustrage nonşalant de la curăţenie, iar dacă îi atragi atenţia, el preferă să-ţi răspundă inocent: „Dar ce ai dragă? Chiar nu mă pricep!"

Citește articolul integral pe clickpentrufemei.ro.

Citește și:
«Prietenul meu este egoist! Ce e de făcut?»

Ce-ar vrea bărbaţii să ascundă

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite