Articol publicitar

Top 5 trotinete electrice Xiaomi cu care mergi la sigur

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Evomag
Foto Evomag

Eşţi pasionat de sport sau îţi doreşţi să faci mai multă mişcare într-un stil inedit? Sau eşţi în căutarea unui mijloc de transport alternativ care să fie mult mai accesibil decât un automobil, dar mai practic şi mai confortabil decât mijloacele de transport în comun?

Trotinetă electrică poate fi răspunsul la oricare dintre aceste dorinţe! Cu ajutorul unei trotinete electrice Xiaomi te poţi deplasa pe diferite distanţe şi să-ţi ocupi timpul liber printr-o modalitate diferită de relaxare sau o poţi utiliza pentru a-ţi duce la bun sfârşit o serie de planuri. 

Iar dacă te înscrii într-una din categoriile de mai sus sau ai fost curios cel puţîn o dată de o astfel de trotinetă, suntem ferm convinşi că ai descoperit în căutările tale trotinetele brandului Xiaomi.

Xiaomi a devenit în ultimii doi ani unul dintre cei mai mari producători de electronice şi electrocasnice, dar şi unul dintre cele mai populare branduri producătoare de trotinete electrice. Articolele furnizate de acest brand nu doar că au o serie de preţuri cu mult mai accesibile faţă de alte branduri la fel de populare, însă reuşesc totodată să se ridice la nivelul aşteptărilor utilizatorilor sau chiar să le întreacă din prisma performanţelor. 

Aşadar, nu e de mirare dacă într-una din căutările tale sau în cele viitoare, vei descoperi cel puţîn o trotinetă electrică marca Xiaomi. 

Iar dacă şi tu eşţi interesat de performanţele cu care acestea vin, cât sunt ele de bune şi care sunt cele mai bune/populare modele, îţi venim în ajutor cu un material detaliat care, sperăm noi, să-ţi ofere răspunsul la toate întrebările şi curiozităţile tale.

De ce să cumperi o trotinetă electrică Xiaomi mijia

Pentru că e COOL şi în trend

Dacă eşţi un om al tendinţelor sau una dintre acele persoane căreia îi place să fie la curent şi să testeze ultimele noutăţi de pe piaţă, trotinetă electrică este un alt lucru pe care să-l pui pe lista. Trotintele electrice sunt în topul celor mai căutate modalităţi alternative de deplasare şi transport pe întregul Glob. Aşadar, şi tu poţi fi în tendinţe prin intermediul unei astfel de trotinete.

Nu se demodează

Deşi trend-urile se schimbă de la o zi la altă, specialişţii în tehnologie afirmă că popularitatea lor nu o să se termine prea curând. Dimpotrivă! Poţi utiliza o astfel de trotinetă electrică indiferent de vârstă zeci de ani de acum încolo şi să-ţi îndeplineşţi toate nevoile.

Mentenanţă simplă

Dacă la curăţenia automobilului trebuie să stai ore în şir, o trotinetă poate fi gata de drum în doar câteva minute. Nu necesită condiţii ample de mentenanţă, astfel că te poţi limita la câteva acţiuni simple ce pot fi întreprinse fără a te epuiza fizic şi fără a resimţi trecerea timpului. Este suficient să ştergi coarnele, bară şi cadrul, respetiv roţile, iar trotinetă electrică va fi că nouă. Şi nici nu ai nevoie de soluţii speciale! Deseori este suficientă o lavetă umezită şi/sau cu puţîn detergent obişnuit.

Însă, din punct de vedere al mentenantei există un singur lucru pe care trebuie să-l iei întotdeauna în vedere - depozitarea ei într-un loc ferit de umezeală, dat fiind circuitele electrice.

Alegere fiabilă

Da, trotinetă electrică este o alegere mult mai fiabilă spre deosebire de un automobil, de exemplu. O poţi depozita în colţul unei încăperi sau în colţul garajului, nefiind necesar un spaţiu generos şi dedicat pentru depozitarea acesteia.

Concept unic şi uşor de utilizat

Spre deosebire de o trotinetă clasică, utilizarea acesteia este mult mai simplă dat fiind gradul redus de efort pe care trebuie să-l depui. Dacă până acum nimeni nu şi-a imaginat că drumul până la supermarket, până la locul de muncă sau până la o destinaţie de relaxare poate fi atât de simplu de parcurs, în zilele noastre lucrurile au un final mai fericit.

Cât de bune sunt trotinetele Xiaomi?

Am spart gheaţă încă de la începutul acestui material divulgand, aşa cum probabil ştiai deja, că Xiaomi este un brand chinezesc. În ciuda faptului că există un procent din populaţie care tinde să-şi piardă interesul la un astfel de brand, permite-ne să-ţi spunem că peste 90% din brandurile de electronice şi electrocasnice sunt de origine chineză. Dar acest aspect nu ar trebui să-ţi influenţeze alegerea. Originile brandului nu vor influenţă calitatea trotinetei electrice sau a oricărui astfel de produs.

Iar că să-ţi spunem pe scurt dacă merită să investeşţi într-o trotinetă electrică Xiaomi şi cât de bune sunt ele, precizăm faptul că au costuri foarte reduse spre deosebire de alte modele. Aşadar, trotinetele electrice Xiaomi sunt o alegere accesibilă.

Din punct de vedere al performanţelor, trotinetele Xiaomi ţi-ar putea întrece toate aşteptările, pentru că vorbim de performanţe foarte bune, de top, într-un raport avantajos calitate-preţ.

Accentul la construcţia lor s-a pus nu doar pe un cadru extrem de stabil şi pe materiale cu o rezistenţă crescută în timp, dar şi pe un design elegant, subţire şi performant. 

Aşadar, trotinetele electrice de la Xiaomi cu siguranţă nu sunt de trecut cu vederea şi s-ar putea dovedi a fi alegerea ideală.

Pentru cine sunt utile trotinetele Xiaomi

Ţi-ar fi utilă o astfel de trotinetă electrică de la Xiaomi?

Dacă ai nevoie de un mijloc accesibil de deplasare, de un mediu de transport care să-ţi poată înjumătăţi timpul de deplasare către anumite destinaţii, de o soluţie ecologică şi fiabilă în trafic, trotinetă electrică este cea mai potrivită soluţie.

Trotinetele electrice Xiaomi au fost concepute astfel încât să poată fi utilizate atât de bărbaţi, cât şi de femei, dar şi de tineri sau copii.

Astfel, cu ajutorul unei trotinete electrice Xiaomi îţi poţi covinge copilul să se bucure mai mult de natură şi să se joace în aer liber, o poţi utiliza pentru a ajunge la facultate sau la locul de muncă, la cumpărături etc. 

Aşadar, trotinetele Xiaomo sunt utile pentru orice ecategorie de vârstă, indiferent de scopul propus.

Top 5 trotinete electrice Xiaomi

1.        Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 FBC4025GL, Autonomie 45 Km, Viteză 25 Km/h, Putere motor 300W

Dacă distanţele pe care le ai de parcurs sunt deseori îndelungate ar trebui să te orientezi către o bicicletă cu o autonomie mare care să-ţi faciliteze drumul până la destinaţie. Iar modelul Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 poate fi alegerea perfectă.

Această trotinetă electrică are o autonomie 45 km, fiind ideală pentru deplasarea pe distanţe lungi sau pentru utilizări repetate fără a fi necesar să o încarci înainte de fiecare utilizare. Bateria reîncărcabilă are o putere de 474 W, ceea ce înseamnă o putere ridicată pentru utilizarea bicicletei fără compromisuri, şi un consum redus de energie din prisma reîncărcării.

Acest model este ideal pentru adolescenţi, cât şi pentru oameni maturi cu vârstă de până la 50 ani. Suportă până la 100 kg şi este adecvată pentru o înălţime de 1.2m, respectiv 2 m.  

Roţile pneumatice cu diametrul de aproximativ 9” îţi oferă siguranţă şi stabilitate chiar şi pe un teren cu denivelări.

Totodată sistemul de frânare răspunde foarte rapid, iar siguranţă în trafic este menţinută cu ajutorul celor două faruri LED amplasate faţă-spate.

2.        Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU FBC4019GL, Autonomie 30 Km, Viteză 25 Km/h, Putere motor 250W

O altă recomandare foarte bună poate fi şi modelul Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU FBC4019GL, o opţiune mai accesibilă din punct de vedere al preţului, dar la fel de impresionantă din punct de vedere tehnic. În ciuda faptului că această trotinetă electrică vine cu o putere mai mică decât modelul precedent, acest lucru va trece aproape nesesizabil dat fiind caracteristicile bine echilibrate.

Astfel, această trotinetă electrică este dotată cu un motor ce deţine o putere de 250 W, datorită căruia poate parcurge o distanţă de până la 30 km fără întrerupere. Viteză maximă pe care această o poate atinge este de 25 km/h, fiind ideală pentru deplasări pe distanţe medii şi lungi. De asemenea trotinetă vine însoţită şi de 3 module de ajustare a vitezei care îţi permit să personalizezi într-un mod facil experienţă de deplasare.

Corpul trotinetei este realizat din materiale de cea mai bună calitate, care au o rezistenţă crescută la uzură şi la condiţiile neplăcute de mediu.

3.        Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4003GL, 30 kmh autonomie, xiaomi trotinetă electrică pliabilă Viteză 25 Km/h, pliabilă negru ,versiunea europeană

trotinete electrice Xiaomi FOTO Evomag

Modelul Xiaomi Mi M365 este adaptat la politică europeană şi la normele de circulaţie prevăzute în trafic, ceea ce înseamnă că ar putea înlocui cu cea mai mare uşurinţă alte forme alternative de transport.

De asemenea,  scooter electric xiaomi mijia m365 vine cu o autonomie foarte bună a bateriei care oferă posibilitatea unor deplasări de durata medie. Bineînţeles, în funcţie de modulul şi de viteză de deplasare aleasă, bateria se va consumă mai repede sau mai greu. 

Roţile vin cu sistem dublu de frânare, dar şi cu funcţia de blocare, astfel încât să-ţi asigure un control absolut şi siguranţă deplină în trafic.

Are o greutate redusă, un design pliabil şi fiabil, ceea ce îţi permite să o manevreti şi să o depozitezi cu uşurinţă. Şi de asemenea, trotinetă electrică suportă până la o greutate de 100 kg, fiind ideală pentru studenţi, tineri sau persoane care nu se ambiţionează să o folosească pe distanţe foarte lungi. 

trotinete electrice Xiaomi FOTO Evomag

4.        Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi M365 Electric Scooter FBC4004GL, Autonomie 30 Km, Viteză 25 Km/h, versiunea europeană

Un alt model patentat special pentru a îndeplini cele mai exigenţe norme de siguranţă este Xiaomi Mi M365. 

Aceesta este proiectat într-un mod similar cu versiunea anterioară, fiind ideală atât în condiţii obişnuite de trafic, cât şi în condiţii mai anevoioase (pante, drumuri neuniforme, etc.). Poţi folosi această trotinetă electrică atât pentru a te deplasa la cumpărături, cât şi pentru plimbări alături de prieteni sau familie. 

Autonomia bateriei la m365 electric scooter fbc4004gl autonomie  este de 30 km este utilizabilă după o încărcare completă de doar 5 ore, un timp foarte redus de altfel şi practic nesesizabil.

Construcţia şi mecanismul acestei xiaomi trotinetă electrică pliabilă sunt rezistente la apă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să-ţi faci griji în cazul unor mici incidente sau atunci când te prinde ploaia pe drum în mod neaşteptat. 

5.        Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi Electric Scooter Essential FBC4022GL, Autonomie 20 Km, Viteză 20 Km/h, Putere motor 250W

Pentru cei care-şi doresc înainte de toate să testeze experienţă cu o trotinetă electrică pe post de hobby sau pentru cei care nu au distanţe foarte mari de parcurs, fie chiar pentru cei care vor să-şi transforme deplasările într-un stil de viaţă, recomandăm modelul Xiaomi Mi Electric Scooter Essential FBC4022GL, o alegere foarte accesibilă pe care o puteţi experimenta la adevăratul ei potenţial.

Designul acestei xiaomi trotinetă electrice este unul simplu, dar în acelaşi timp foarte modern, oferindu-ţi o mare uşurinţă în a te plia pe trenduri sau în rândul celor pasionaţi de triciclete electrice.

Utilizarea acestei trotinete se face într-un mod extrem de intuitiv, prin manevrarea efectivă a acesteia şi a ecranului de tip LCD cu care această este prevăzută, dar poate fi realizată şi prin intermediul aplicaţiei mobile. Astfel vei fi în permanentă la curent cu “nevoile” trotinetei tale pentru a şti cu exactitate toate informaţiile de care ai nevoie (când trebuie să reîncarci bateria, care este nivelul de viaţă al bateriei, care este viteză de deplasare etc.).

Practic, această trotinetă electrică permite o ajustare perfectă la stilul de viaţă şi la numeroase atribuţii.

Este dotată atât cu sistem de frânare ce răspunde cu uşurinţă la solicitări, cât şi cu faruri ce oferă o vizibilitate crescută chiar şi în condiţii de iluminare slabă. 

În concluzie, dacă eşţi pasionat de adrenalină, de trenduri sau de tehnologie, ori te afli în situaţia în care ai nevoie de o sursă de mobilitate inedită, îţi poţi transformă visurile în realitate şi nevoile într-un fapt împlinit cu ajutorul unei trotinete electrice Xiaomi. 

Nu uită să ţii cont de specificaţiile tehnice cu care vine această şi de aşteptările pe care le ai. Pentru persoane cu o greutate redusă şi/sau femei, recomandăm o trotinetă electrică care poate suportă o greutate mai redusă, în timp ce pentru bărbaţi sau pentru persoanele voluptoase recomandăm un model construit special. 

Cât despre buget, suntem ferm convinşi că vei face alegerea care te reprezintă cel mai bine şi cel mai bun raport calitate-preţ.

Pentru Scooter electric Xiaomi mijia m365 şi alte modele de trotinete electrice veniţi pe evoMAG.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite