Xbox Series X costă 499 de dolari şi se lansează pe 10 noiembrie

0
0
Xbox Series X

Microsoft a decis să îşi arate toate cărţile şi, după ce a anunţat oficial lansarea lui Series S şi preţul său, a făcut acelaşi lucru şi pentru Series X.

„Bătălia” dintre Microsoft şi Sony cu privire la cine anunţă preţul şi data de lansare a consolei sale ultima a luat sfârşit ieri, americanii fiind cei care au cedat. Astfel, aceştia au confirmat că Xbox Series X va costa 499 de dolari şi se va lansa pe 10 noiembrie, precomenzile pentru consolă începând de pe 22 septembrie.

Noua consolă va putea fi achiziţionată în anumite ţări şi prin programul Xbox All Access, care include consola, un abonament Xbox Game Pass şi un abonament Xbox Live pentru preţuri lunare care încep de la 24,99 de dolari. În plus, Microsoft a anunţat şi că, începând din această iarnă, programul de subscripţie oferit de EA, EA Play, va fi integrat în Xbox Game Pass Ultimate.

Xbox All Access va fi disponibil în Australia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franţa, Noua Zeelandă, Polonia, Norvegia, Coreea de Sud, Suedia, Marea Britanie şi SUA, însă mai multe ţări se vor alătura programului din 2021.

Mingea este acum în terenul celor de la Sony. Ştim deja preţurile pentru Xbox Series S (299 de dolari) şi Xbox Series X (499 de dolari), acestea urmând a fi cel mai probabil transformate în euro pentru piaţa europeană. Ne putem aştepta la un anunţ foarte curând al japonezilor, deoarece cu siguranţă nu îşi vor dori ca Microsoft să aibă un avans în ceea ce priveşte lansarea.

Mai multe jocuri au fost confirmate ca fiind disponibile odată cu lansarea noilor Xbox-uri, printre acestea numărându-se şi Yakuza: Like a Dragon sau Assassin's Creed: Valhalla.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri