VIDEO MWC 2014 - LG G Pro 2 este rival serios pentru Samsung Galaxy Note 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a avea o gamă completă cu aceeaşi linie de design, LG a lansat şi LG G Pro 2, pe care l-a prezentat la standul său de la MWC 2014. Odată cu LG G Pro 2, "cealaltă companie sud-coreeană" propune un rival pentru Samsung Galaxy Note 3.

LG G Pro 2 este un telefon mai mare şi poate, în anumite puncte de vedere, mai bun decât LG G2. E un telefon creat de sud-coreeni pentru a diversifica gama în partea superioară, dar se abate de la designul lui G2, care avea un plastic lucios şi trece la un capac mai aspru. 

Comparaţia între LG G Pro 2 şi Samsung Galaxy Note 3 nu este exagerată, dar e greu să le diferenţiezi, aşa cum ne-a fost greu mereu să diferenţiem între cele două companii din Coreea de Sud. Efectiv, caracteristicile tehnice sunt identice, iar funcţiile din Androidul LG sunt inspirate de cele de pe TouchWiz de la Samsung. Într-adevăr, Note are un stylus şi un design mai premium decât LG G Pro 2. 

image

Mi se pare că telefonul pare mai robust aşa şi nu se mai văd urmele de degete aşa cum se vedeau pe G2 sau pe G Flex. E o alternativă mai bună pentru LG, deşi, dacă îl comparăm cu Note 3 sau cu alte smartphone-uri, cumva plasticul acesta pare ieftin.

Smartphone-ul G Pro 2 are un display de 5,9 inci cu rezoluţie 1920x1080, iar marginea care înconjoară ecranul este foarte subţire. În ciuda ecranului generos, dimensiunile telefonului sunt mici. Acesta măsoară 157.9 x 81.9 x 8.3mm şi cântăreşte numai 172 de grame.

image

LG G Pro 2 este dotat cu un procesor Snapdragon 800 quad-core, tactat la 2,3Ghz şi un procesor grafic Adreno 330. Memoria RAM este de 3GB, iar spaţiul de stocare poate fi de 16 sau de 32GB. Tehnic, e identic cu G2, exceptând memoria internă.

Camera foto principală este de 13MP şi dispune de stabilizare optică şi de o funcţie anti-tremurat. Camera frontală este de 2,1MP. Telefonul rulează Android 4.4 KitKat şi este alimentat de o baterie de 3.200 de miliamperi. 

Mulţumim Orange România pentru susţinerea acordată în deplasarea la MWC 2014. 

Prima atingere cu LG G2 Mini şi LG G Pro 2 la MWC 2014

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite