Articol publicitar

Reduceri uriaşe la licenţele pentru variantele de sisteme de operare Windows 10. Preţuri pornind de la doar 12,46 euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
windows

Având sistemul de operare Windows 10 complet funcţional instalat pe computerul de lucru sau de studio se pot primi toate actualizările trimise de Microsoft.

Este un aspect foarte important în ziua de astăzi, mai ales că în acest fel putem fi siguri şi protejaţi împotriva oricăror atacuri împotriva confidenţialităţii datelor. De aceea sunt importante licenţele actualizate şi pentru acest lucru nu este necesar să cheltuim bugete mari, iată cum le puteţi obţine la costurile cele mai avantajoase.

Licenţele regăsite în cadrul magazinului online G2Deal.com sunt foarte ieftine şi oricine şi le va putea permite. Sunt oportunităţi ce nu trebuie ratate, astfel încât sistemul de operare Windows instalat pe computerul de muncă sau de studiu să funcţioneze în stare perfectă.

Licenţe foarte ieftine, achiziţionate direct online

Licenţele achiziţionate direct de pe site-ul web G2Deal au preţuri foarte mici şi sunt de încredere.

Windows 10 updatat la cele mai mici costuri

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) 14,31€

Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 13,78€

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC –  12,46€

Microsoft Office poate funcţiona perfect, updatat la preţuri incredibile

Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) –  23,59€

Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 40,39€

Microsoft Office Home And Business 2019 CD Key – 41,00€

Pachete compatibile de licenţe pentru sistem Windows + suite Office: le puteţi lua pe ambele în acelaşi timp

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus –  31,99€

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus 46,79€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 35,44€

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 31,59€

Dacă preţurile G2Deal vi se par convenabile, aflaţi chiar acum cum puteţi obţine o reducere suplimentară a acestora, folosind codul-cupon AD20 prin care veţi obţine o reducere suplimentară de 20%, lăsând preţurile încă mai mici.

FOLOSIŢI CUPONUL AD20 PENTRU A OBŢINE 20% REDUCERE DE PREŢ

Achiziţia este foarte uşor de realizat

Produsele regăsite în cadrul magazinului G2Deal sunt foarte ieftine şi acest lucru este explicat prin originea lor – aceste licenţe provin de la echipamente OEM scoase din folosinţă. Acestea sunt dispozitive care au fost licenţiate oficial, dar care în acest moment nu mai sunt operaţionale. Acest tip de practică este legală din 2012, când toate aceste licenţe au început să fie considerate produse fizice.

După identificarea tuturor produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi, este timpul să mergeţi la următorul pas şi să plătiţi pentru produsele selectate. În momentul confirmării plăţii, veţi vedea o secţiune denumită Codul promoţional, unde trebuie să includeţi codul-cupon AD20 menţionat anterior, astfel încât să se reducă costul iniţial cu 20%.

g2deal

Este disponibilă posibilitatea de a utiliza un card de credit sau plata prin PayPal, ce este de multe persoane considerat a fi unul dintre cele mai sigure sisteme de plată de pe internet. După câteva minute de la confirmarea plăţii produselor achiziţionate din cadrul de magazinului G2deal.com, veţi primi produsele prin e-mail, astfel încât să puteţi instala licenţele Windows şi Office achiziţionate.

Pentru a obţine activarea Windows trebuie să urmaţi paşii: Intraţi în Setări, apoi click pe Activare şi securitate, apoi mergeţi la Activare şi apoi faceţi click doar pe Modificare cheie produs pentru a o putea introduce pe cea trimisă pe email din partea magazinului G2Deal.com.

g2deal

Este foarte simplu să achiziţionaţi şi să instalaţi noua licenţă Windows sau Office pe computerul sau laptopul dumneavoastră, pentru a vă putea bucura de aceste software-uri ce astăzi sunt practic esenţiale şi nelipsite pentru bună funcţionare a acestora.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri