Articol publicitar

Premieră în chirurgia oftalmologică din Transilvania, în reţeaua Dr. Holhoş

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Holhos

Dr. Teodor Holhoş este unul dintre chirurgii oftalmologi de renume în Transilvania şi în România, cu peste 10.000 operaţii oftalmologice la activ. Dr. Holhoş este primul chirurg oftalmolog din Transilvania care realizează cele mai complexe operaţii refractive laser – operaţiile Presbyond.

  • Dr. Teodor Holhoş, primul chirurg oftalmolog din Transilvania care realizează cele mai complexe operaţii refractive
  • Operaţia Presbyond, cea mai complexă operaţie refractivă laser, acum în premieră în Transilvania
  • Gamă completă de operaţii oftalmologice refractive laser, în clinicile Dr. Holhoş

Presbyond este cea mai complexă operaţie laser din sfera oftalmologică, care necesită 2 lasere – laser cu femtosecunde şi laser Excimer customizat – ambele disponibile pe cea mai modernă platformă refractivă, platforma laser Zeiss VisuMax & Mel 90, disponibilă în reţeaua „Dr. Holhoş”. Operaţia laser Presbyond este singura intervenţie laser din lume dedicată complet pacienţilor cu presbiopie, cu vârsta peste 40 ani. Este cel mai rapid şi eficient tratament laser pentru pacienţii cu acest diagnostic. Reţeaua Dr. Holhoş este singura din Transilvania şi a doua din ţară care oferă această operaţie pacienţilor.

Presbiopia apare odată cu înaintarea în vârstă, de obicei după 40 ani, şi se manifestă prin vedere neclară în special la apropiere, deoarece cristalinul îşi pierde din elasticitate şi totodată din puterea de acomodaţie. Presbyond presupune un tratament personalizat pentru fiecare ochi în parte, minim invaziv, prin care se modifică puterea de refracţie a corneei, diferenţiat la cei doi ochi. Operaţia durează câteva minute şi se face la ambii ochi în aceeaşi şedinţă, cu anestezie locală.

Platforma chirurgicală pe care se realizează această operaţie este o minune a tehnologiei în sine, o suită refractivă unică, formată din aparatul Zeiss VisuMax, laserul Excimer Zeiss Mel 90 şi modulul Presbyond, capabilă să ofere totalitatea operaţiilor laser de reducere a dioptriilor.

O premieră pentru oraşul Sibiu şi pentru reţeaua Dr. Holhoş este şi operaţia laser pentru reducerea dioptriilor cu tehnologia RelEx SMILE de la Zeiss, o tehnologie revoluţionară, cu maximul de confort pentru pacient, care nu doare deloc şi oferă rezultate imediate. Pacienţii suferind de miopie şi astigmatism, cu vârsta de până în 40 ani, pot fi operaţi cu această tehnologie. Rezultatele se pot vedea imediat după operaţie, pacienţii având posibilitatea să vadă bine fără ochelari la 30 minute după ce s-a încheiat intervenţia.

Reţeaua de oftalmologie Dr. Holhoş oferă toate tipurile de operaţii laser pentru reducerea dioptriilor - laser Excimer PRK, FemtoLASIK, RelEx SMILE şi Presbyond, ceea ce la momentul actual nu mai există decât la Bucureşti.

Mă bucur că putem fi primii care oferim operaţiile Presbyond în Transilvania. Sunt cele mai complexe operaţii laser din sfera oftalmologică, iar rezultatele sunt spectaculoase.  Platforma Zeiss VisuMax & Mel 90 poate realiza toate tipurile de operaţii refractive laser. Tehnologiile Presbyond şi RelEx SMILE sunt tehnologii de ultimă generaţie, cu care se pot realiza intervenţii laser complexe şi cu rezultate extraordinare”, a declarat dr. Teodor Holhoş.

Prezentă în 4 judeţe din Transilvania cu 4 clinici de chirurgie, reţeaua Dr. Holhoş oferă soluţii chirurgicale minim invazive şi celor care suferă de cataractă, afecţiuni ale retinei, glaucom şi alte afecţiuni oculare.

Reţeaua Dr. Holhoş numără în prezent 4 clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda, Mediaş şi Sibiu şi 12 cabinete de optică medicală, fiind prezentă în judeţele Alba, Cluj, Sibiu şi Mureş.

Puteţi afla mai multe informaţii pe www.drholhos.ro.

SănătatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite