Razer Nommo Chroma, boxe de gaming cu suflet „verde” [TECH REVIEW]

0
Publicat:
Ultima actualizare:
razer nommo chroma

Razer este una dintre cele mai apreciate companii de gaming din lume, iar produsele colorate preponderent cu verde nu dezamăgesc atunci când vrei să te joci. Am avut ocazia să testez Razer Nommo Chroma, o pereche de boxe de gaming care pot fi legate fie la PC, fie la televizor, care deşi vin la un preţ puţin mai ridicat, măcar ştii pe ce dai banii.

Razer Nommo Chroma m-au impresionat încă de când le-am scos din cutie, design-ul acestora fiind unul interesant, similar cu cel al unui pistol RADAR, din cele pe care le mai vezi, dacă ai noroc, doar prin filme. 

Acestea au un postament solid şi cabluri audio detaşabile pentru un transport cât mai facil, atunci când te hotărăşti să le legi la altceva şi bifează cu succes o notă mare la capitolul ergonomie.

Pe lângă design-ul interesant, Nommo Chroma au şi o banda iluminată RGB care acoperă toată baza acestora, ele putând fi sincronizate prin intermediul Razer Synapse, atunci când sunt conectate la un PC. 

razer nommo chroma

Astfel, schema de culori RGB se va sincroniza cu cea a mouse-ului, tastaturii şi a altor periferice care beneficiază de interconectivitate prin software-ul produs de singaporezi.

Un punct mai slab al Nommo Chroma poate fi considerat includerea butonului de volum şi ON/OFF pe baza boxei din dreapta, neexistând o telecomandă separată pentru control, legată chiar şi prin fir. Până să trecem la activitatea propriu-zisă de gaming, cei pasionaţi de muzică nu vor fi deloc dezamăgiţi de boxele Nommo Chroma, acestea oferind o experienţă foarte bună pentru audiofili.

razer nommo chroma

În jocuri, la un volum mare, boxele produse de Razer nu dau semne de oboseală şi se comportă foarte bine, chiar şi în condiţii de stres audio. De asemenea, includerea unui buton separat pentru reglarea bass-ului nu poate fi considerat decât un atuu. Sunetele joase sunt redate cu fidelitate foarte bună, iar subwoofer-ele propriu-zise sunt localizate în spatele boxelor.

Boxe pentru gameri pretenţioşi

Materialele folosite la Razer Nommo Chroma fac parte din gama premium, iar fibra de sticlă nu lipseşte din construcţia boxelor. Aceasta face parte din structura conului audio, pentru a reduce nivelul vibraţiilor, îmbunătăţind astfel calitatea sunetului scos.

razer nommo chroma

Per total, Razer Nommo Chroma sunt o alegere excelentă pentru gamerii mai pretenţioşi, funcţionând excelent atât în jocuri cât şi atunci când vrei doar să asculţi muzică. Le poţi folosi la fel de bine şi împreună cu un TV şi o consolă, iar experienţa de utilizare chiar nu ar trebui să lase de dorit.

Preţul mai piperat la care acestea sunt disponibile la retailerii IT poate descuraja, însă calitatea este prezentă şi justifică apartenenţa la o gamă mai specială. Razer Nommo Chroma costă aproximativ 670 de lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite