Primele teste benchmark pentru Samsung Galaxy S10 ne arată că iPhone X şi XS sunt mai bune

0
0
FOTO via Phonearena
FOTO via Phonearena

Încă de la anunţul pe care l-a făcut producătorul american de chipset-uri Qualcomm în urmă cu trei luni, segmentul de smartphone-uri cu Android părea că se îndreaptă într-o direcţie foarte bună. Noul procesor Snapdragon 855 urmează să echipeze mai toate vârfurile de gamă care se vor lansa în 2019, însă primele semne nu sunt neapărat bune.

Cu o lună înainte de lansarea lui Samsung Galaxy S10, cel mai aşteptat smartphone al începutului de an, testele de benchmark pentru acesta au început să „răsară” pe internet. 

Dacă în Europa şi Asia, noul flagship al sud-coreenilor va sosi echipat cu procesor Exynos producţie proprie, în Statele Unite ale Americii terminalul va sosi la raft cu Snapdragon 855.

Despre noul Exynos nu se cunosc încă detalii suficiente, însă zvonurile făcute publice de Slashleaks, via Cult of Mac, fac referire deja către primele teste ale lui Snapdragon 855, în confirguraţia care va fi prezentă pe S10. 

Se pare că scorurile procesorului sunt destul de mici (3.413 pe single-core şi 10.256 pe multi-core), sub cele obţinute de Apple A12 Bionic pe iPhone XS Max (4.814 single-core; 10.433 multi-core), lansat în luna septembrie a anului trecut.

Ba mai mult, se pare că şi A11 Bionic, procesorul care echipează iPhone X, lansat în 2017, ar obţine scoruri mai bune în benchmark-uri (4.243 pe single-core, respectiv 10.433 pe multi-core) decât Snapdragon 855. 

Desigur, informaţiile sunt neoficiale şi neconfirmate, iar un test mai relevant va putea fi efectuat în momentul în care Samsung va lansa S10, pe 20 februarie.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite