Primele imagini realizate cu camera noului OnePlus 7 Pro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Wired
FOTO via Wired

Peste numai două săptămâni, OnePlus va lansa la New York noile sale telefoane: OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro. Cel de-al doilea va fi cel mai scump smartphone lansat vreodată de compania chineză, având o cameră cu zoom digital 3x şi un display care ar trebui să rivalizeze cu cele de la Samsung şi Apple.

Fotografiile au fost realizate de un jurnalist de la Wired, care spune că interfaţa camerei este neschimbată faţă de OnePlus 6T. În mod surprinzător, OnePlus a ascultat de fanii săi, înlocuind camera secundară de pe spate cu o lentilă de zoom, cel puţin pe OnePlus 7 Pro. 

Pe spate, telefonul va avea 3 camere: cea principală, o cameră ultra-wide şi o cameră tele. Utilizatorul va putea să facă zoom până la 10x, iar cei de la OnePlus sunt încrezători că au reuşti să realizeze o cameră care poate ”să intre în competiţie cu cele mai bune telefoane de pe piaţă” conform lui Simon Liu, director de imagine OnePlus. 

OnePlus 7 Pro FOTO via Wired

HDR-ul oferă o temperatură de culoare mai realistică şi o fidelitate tonală mult mai bună faţă de modelul anterior. Modificări au fost făcute şi pentru modul ”Portret”, care, comparativ cu anul trecut, oferă un bokeh care nu mai pare la fel de artificial şi se apropie de ce poate oferi o lentilă profesională. 

Modul de noapte nu mai este numit Nightscape, ci Night Mode şi a fost de asemenea îmbunătăţit faţă de generaţia anterioară.

OnePlus 7 Pro FOTO via Wired

Per total, aceste fotografii arată destul de natural şi nu pare că ar fi fost extrem de procesate, cum a fost cazul altor producători în trecut. Rămâne de văzut dacă ”flagship killer”-ul va putea să se lupte şi la capitolul camerei cu jucătorii principali de pe piaţa smartphone-urilor. 

OnePlus 7 Pro FOTO via Wired
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite