Prima impresie despre Polaroid Cube - cel mai simpatic gadget de filmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polaroid Cube e cea mai simpatică videocameră de acţiune
Polaroid Cube e cea mai simpatică videocameră de acţiune

La Mobile World Congress 2015, Polaroid a expus la standul său camera sa de acţiune, numită Cube. Camera se remarcă prin simplitate şi prin forma sa amuzantă.

Polaroid Cube a fost lansată la Târgul de Tehnologie din Las Vegas în ianuarie şi noi, europenii, am aşteptat-o până astăzi, la Târgul de la Barcelona. Cube e o abordare simpatică a camerei de acţiune, unde GoPro domină piaţa. Camera este fabricată de Polaroid, corporaţia americană care a trecut printr-o istorie agitată în ultimii ani, odată cu decăderea fotografiei pe film. Pentru prima oară, Polaroid are un produs cu adevărat interesant.

Cubul fotografic şi video are o lentilă care oferă un unghi de vizualizare de 124 de grade. Dimensiunea este de 35 de milimetri pe fiecare latură, iar în centru vedem curcubeul Polaroid, care era celebru acum câţiva ani.

Cubul pe care am pus mâna la Barcelona are un buton de înregistrare în partea superioară, iar pe spate are un căpăcel în spatele căruia stă slotul de microSD, până la 32 de GB şi un buton dedicat pentru conţinutul HD.

Polaroid Cube

Camera video şi foto este rezistentă la apă şi e recomandată celor care vor să se filmeze în timp ce fac wakeboarding, water ski sau alte activităţi acvatice.

Iniţial, nu am înţeles ce este cu acest cub şi cum ar putea fi folosit, dar abia după ce am văzut carcasele am înţeles că este foarte modular. Cubul se poate pune pe casca de la motocicletă, pe bicicletă, pe un selfie stick şi într-o carcasă de GoPro.

Pentru pasionaţi, cubul Polaroid înregistrează la Full HD şi costă doar 100 de dolari şi soseşte în trei culori - albastru, negru şi roşu.

Părerea mea? Polaroid Cube e un cadou foarte mişto pentru oricine doreşte să fie cool, pentru că nu arată ca instrumentul unui profesionist, aşa cum este Go Pro, ci arată ca un lucru simpatic, pe care-l scoţi de la portchei şi începi să filmezi.

Memoria internă de 32 de GB ar putea fi un pic prea mică, dar acesta este un dezavantaj care poate fi studiat pe termen lung. În mână, Cube e exact ce ne aşteptam: mic, simpatic, colorat şi numai bun de folosit. Pe noi ne-a cumpărat. 

Mai jos o galerie foto cu dispozitivul. Imaginile au fost făcute cu un Fuji Finepix X10 de la F64. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite